Z1 compact note 3 e takas edilir mi

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhaba note 3 ile z1 compact takas edilir mi benim için öncelikle oyun performansı önemli ve kamerası hangisi daha iyidir

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kamera açısından sony dite bılıyorum fakat . bende sony dusunuyordum . sonyle ılıglı br kac ufak sorun duydum lg dusunuyordum guvenemedım . bende note 3 almayı dusunuyrm zaten

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sana takas edelim diye bir teklif geldiyse direk takas et bence note3 samsung ama iyi telefondur :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
hayır Note 3 üst seviye Z1 compact mini katogeri...
O zaman Note 3 den neden daha hızlı ?
Neden daha stabil , malzeme kalitesi , kamerası , güncelleme desteği , ses kalitesi , dayanıklılığı vs vs kat kat daha iyi ?
Bilgilerinizi gözden geçirin bence siz
Soruya gelince Note 3 ile takas etcekseniz birdaha düşünün derim malum Touchwiz zaten almamak için yeterli sebep :dirol:

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana kalırsa ikisinede güvenilmez
HTC - Sony daha iyi androidde :dirol:
HTC Ye sozum yok ama sonyden de suphelıyım samsung un herhangı bır telefonu ısındımıydı demedıklerı kalmıyor. z2 masallah kıslık telefon :) bırde kamerada fazla ısındımıydı asırı ısınmadan kamera durduruldu dıye yazı cıkıyor utanmadan :D ve sony z1 gıbı bır telefonda tft ekran kullandı cok kotu bence :dirol:

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bence Z1C daha iyi çünkü performansı daha iyi note 3 den :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
HTC Ye sozum yok ama sonyden de suphelıyım samsung un herhangı bır telefonu ısındımıydı demedıklerı kalmıyor. z2 masallah kıslık telefon :) bırde kamerada fazla ısındımıydı asırı ısınmadan kamera durduruldu dıye yazı cıkıyor utanmadan :D ve sony z1 gıbı bır telefonda tft ekran kullandı cok kotu bence :dirol:
2 adet düzeltme güncellemesi geldiğini ve bu sorunların büyük oranda çözüldüğünü defalarca yazdık çizdik araştırsaydınız bence görürdünüz
Kamera konusuna gelince o sorun 4k çekiminde yaşanıyordu 1080p çekimlerde değil ve 4k çekimide bnmde ilk başta 4dakika çekiyordu
Düzeltme güncellemelerinden sonra 4k çekim süresi 4dakikadan 12 dakikaya çıktı açıkçası kapattım bir süre sonra çekimi yani daha da devam edebilirdi
Diğer amiral gemilerinde ısınmasından çekindikleri için zaten 5dk çekim sınırı koyuyorlar z2de ise böyle bir engel yok gittiği yere kadar çek diyor
Ayrıca ısınma sorunuda 14w21 ve üzeri serilerde yok
Ben 14w25 serisini kullanıyorum ve ısınma problemi yok ama dediğim gibi 4k çekim süresi güncellemeyle uzatıldı eskiye göre 4k çekiminde ısınma azaldı

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bence şu bir gerçekki her telefonun bir kusur var telefonunu seven içi ısınarak alan herkes telefonundan memnun yoksa her telefonda bir kusur var :)

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
z1c nin flaş parlama problemine de değinsek? bir de birisi phablet, birisi compact, z1c nin ekranı oyun için küçük kalmasın note3 e göre?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
boyle bir mantik yok. her telefonun kusuru varmis. ayni kafada elektronik esya almayi iddaa oynamakla ayni kefeye koyuyor sans isi diye. onemli olan kusurlar degil, firmalarin bu sorunlari gidermek icin ne yaptigi. rakibe camur mu atiyorlar yoksa var gucuyle bu sorunlari gidermeye mi calisiyor??

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53

Sony Xperia Z2 neden öyle ısınıyor biliyon mu ?
Adamlar kesin bilerek öyle sıcak yapmışlardır çünkü adamlar a**nak*yum zaten telefon su geçirmez. Atın buza serinlesin :D

Tamam tamam burayı terk ediyom. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Adamlar kesin bilerek öyle sıcak yapmışlardır çünkü adamlar a**nak*yum zaten telefon su geçirmez. Atın buza serinlesin :D

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0

- - - Mesaj Güncellendi - - -

büyük açıklama geldi dağalalım beyler :P :hammer:

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bende z1 compact var yanlış yazdım sanırım bide oyun açısından mali t628 mi daha iyi adreno 330 mu z1c de 720 p ekran olduğundan sanırım daha iyidir