nereloyka13
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
Merhaba note 3 ile z1 compact takas edilir mi benim için öncelikle oyun performansı önemli ve kamerası hangisi daha iyidir
O zaman Note 3 den neden daha hızlı ?hayır Note 3 üst seviye Z1 compact mini katogeri...
samsung un neresine güveniyorsun?
Lg nın neresıne guvenıyorsanız samsung unda onuna güveniyorumsamsung un neresine güveniyorsun?
Bana kalırsa ikisinede güvenilmezLg nın neresıne guvenıyorsanız samsung unda onuna güveniyorum![]()
HTC Ye sozum yok ama sonyden de suphelıyım samsung un herhangı bır telefonu ısındımıydı demedıklerı kalmıyor. z2 masallah kıslık telefonBana kalırsa ikisinede güvenilmez
HTC - Sony daha iyi androidde :dirol:
2 adet düzeltme güncellemesi geldiğini ve bu sorunların büyük oranda çözüldüğünü defalarca yazdık çizdik araştırsaydınız bence görürdünüzHTC Ye sozum yok ama sonyden de suphelıyım samsung un herhangı bır telefonu ısındımıydı demedıklerı kalmıyor. z2 masallah kıslık telefonbırde kamerada fazla ısındımıydı asırı ısınmadan kamera durduruldu dıye yazı cıkıyor utanmadan
ve sony z1 gıbı bır telefonda tft ekran kullandı cok kotu bence :dirol:
HTC Ye sozum yok ama sonyden de suphelıyım samsung un herhangı bır telefonu ısındımıydı demedıklerı kalmıyor. z2 masallah kıslık telefonbırde kamerada fazla ısındımıydı asırı ısınmadan kamera durduruldu dıye yazı cıkıyor utanmadan
HTC Ye sozum yok ama sonyden de suphelıyım samsung un herhangı bır telefonu ısındımıydı demedıklerı kalmıyor. z2 masallah kıslık telefonbırde kamerada fazla ısındımıydı asırı ısınmadan kamera durduruldu dıye yazı cıkıyor utanmadan
Sony Xperia Z2 neden öyle ısınıyor biliyon mu ?
Adamlar kesin bilerek öyle sıcak yapmışlardır çünkü adamlar a**nak*yum zaten telefon su geçirmez. Atın buza serinlesin![]()
Tamam tamam burayı terk ediyom.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sony Xperia Z2 neden öyle ısınıyor biliyon mu ?
Adamlar kesin bilerek öyle sıcak yapmışlardır çünkü adamlar a**nak*yum zaten telefon su geçirmez. Atın buza serinlesin![]()
Tamam tamam burayı terk ediyom.![]()