Yüzdeki Sivilce ve İzler için bildiğiniz bitkisel yöntem?

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar..Bu aralar yüzümde sivilce ve izler çok arttı önceden doktordan krem felan almıştım ama azıcık işe yaradı o da yüzümü daha mahvetti..Sizin önerdiğiniz denediğiniz veya doktorların önerdiği bir bitkisel doğal yöntem varmı?şimdiden teşekkürler:)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Cildiyeye git böyle önemli bir konuda internet ortamındaki yorumlara göre cildini deney tahtası olarak kullanman mantıklı değil.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Fransız sabunu ( yeşil bir sabun ) aktarlarda var :)

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
elma sirkesiyle yüzünü temizle yeni sivilce çıkmasına engel oluyor olanlarıda kurutuyor ama izlere çok faydası yok sanırım. ben kullanıyorum şuanda. pamuğa döküp yüzünü iyice sil. iltihaplı sivilcelerin üzerinde de 10 saniye falan bekletebilirsin. ilk başta kokusu kötü geliyor ama sonra alışıyorsun. geceleri evdeyken yapmanı tavsiye ederim. bir kaç dakika sonra yüzün hafif hafif yanmaya başlayınca suyla durulayabilirsin

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Denize git son son izler için bronzlaşmak kesi cozum , sivilce içnde tuzlu su söker atar

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Doktora 2 sene evvel gitmiştim ilaç verdi o dahada berbat yaptı.Yani ergenlik sivilcesi v.s değil 19 yaşındayım stresten ve yediklerimden çıkabiliyor o yüzden doğal yöntem istiyorum ilaçlar dahada kötü yapıyor yüzü..

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Gratisten otacının kükürtlü sabununu sabah akşam olmak üzere günde 2 kere kullan faydasını göreceksin.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Öncelikle git bir tahlil yaptır karaciğer filimi falan çektir bazı hastalıklar ciltte böyle problemlere sebep olabiliyorlar yüzündeki yağ oranı fazla ise arkadaşların dediği ıhap kükürtlu sabun ama alerjin yoksa tabi sabundan sonra yüzünü kuru tutması için kokusuz bebek pudrasi kullanabilirsiniz ama her halükarda çözümü Internette değil doktor dan arayın

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cevaplar için çok teşekkürler en iyisi kükürtlü sabun alayım ben deneyeyim hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardeş ben doktor değilim ama ergenlik döneminde aşırı derece sivilce sorunum olduğu için bilgim var bu konuda.
Öncelikle sivilce 2 çeşitli dir 1 yağ tabakasının etkisiyle oluşan sivilce 2 cigerlerden gelen yani içsel olan sivilce.
Ben ergenlik döneminde aklına ne gelirse kullandım kükürtlü sabun, soda, ilaclar kremler vsvs.
Ve hiçbir etkisi olmadı aksine daha kotulesti.
Yuzumde ve vucudumda onlarca sivilce cilt kurdu ve iz oluştu.
Doktor bana krem verdi kurulması için oda fayda etmedi en sonunda etkili bir ilaç ismi söyledim doktora (ismini yazmam doktora sor öğren ayrıca kan tahlili ile alınır ve yan etkisi çok tur ve cok etkilidir) aldım 6 ay aksatmadan kullandım ve 4 senedir ne sivilce ne cilt kurdu hic bisey kalmadı tertemiz oldu yüzüm ve diğer bolgelerim
Kisaca BEYBİ FEYS oldum :)))

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kardeş ben doktor değilim ama ergenlik döneminde aşırı derece sivilce sorunum olduğu için bilgim var bu konuda.
Öncelikle sivilce 2 çeşitli dir 1 yağ tabakasının etkisiyle oluşan sivilce 2 cigerlerden gelen yani içsel olan sivilce.
Ben ergenlik döneminde aklına ne gelirse kullandım kükürtlü sabun, soda, ilaclar kremler vsvs.
Ve hiçbir etkisi olmadı aksine daha kotulesti.
Yuzumde ve vucudumda onlarca sivilce cilt kurdu ve iz oluştu.
Doktor bana krem verdi kurulması için oda fayda etmedi en sonunda etkili bir ilaç ismi söyledim doktora (ismini yazmam doktora sor öğren ayrıca kan tahlili ile alınır ve yan etkisi çok tur ve cok etkilidir) aldım 6 ay aksatmadan kullandım ve 4 senedir ne sivilce ne cilt kurdu hic bisey kalmadı tertemiz oldu yüzüm ve diğer bolgelerim
Kisaca BEYBİ FEYS oldum :)))

Pm atsana bana o ilacın ismini

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Pm atsana bana o ilacın ismini

"ro......e" dediğin ilaç büyük ihtimal dostum senin

"ilaç kesin cozummudur evet!" ben de kullanmışıtm bu ilacı 6 ay boyunca günlük "50mg" arkadaşa tavsiyem bu ilaç son caren olsun bıraktıktan sonra 2-3 sene surdu bende etkisi bu ilacı kullanırken alkol almaman söyle bir şey söyliyim birkeresinde bakırkoye gittim ve dudak nemlendiricisini yanıma almayı unutmuştum akşam eve geldiğimde dudaklarım kuruluktan kanamaya başlamıştı. ilacın yan etkisi cok hatta şunu da duyucaksın yan etkilerinden biri intihar bu ilaca dayalı olup olmadığı kesin değil ama benim kullanıdğım donemde 15 kişi falandı kayıtlarda ilacı kullanırken vucunda kurumadık yerin kalmıycak ilacı kullandıktan sonra 2 sene boyunca rüzgarda gözlerim cok kuruduğundan rahatsız oluyordum. vs.vs dediğim gibi bu ilaç kesin cozum mudur evet kesin cozumdur kullandığın zaman zarfında yüzünde birtane siyah nokta bil kalmıycak hepsinin dokulusunu gorucen arkadasın dediği gibi baby face olucan ama bu ilaç son caren olsun yüzünde ki sivilceler ileri düzeyse kullan doktora bırak diycem ama gittin hastane ozelse doktorun bu ilacı sana severek dayar cunku her ay kontrol tahliller falan onun için para demeksin ilaç kaldıki ilac kullanımı bittikten sonra jellerle bir kac destekliycen gerçekten de agır bir ilaç.

Ve ayretten sana güzel bir tavsiye kaliteli bir markanın sabunu al "duru" gibi bildimiz el sabunu ama kalıp sabun olsun her akşam yatmadan yada eve geldiğinde yuzunu yıka ve 3 günde 5 günde bir yastık kılıfını değiştir.

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Doktora görünmeden kesinlikle sivilceler için ilaç kullanmanızı tavsiye etmem. Ciltteki sivilceler için en yaygın basit kullanım sabun ve asit içerikli kremler. Kükürtlü sabun çok kullanılır ama fayda etti diyeni görmedim. Glikolik asit, salisilik asit,azelaik asit gibi asit içeren çeşitli kremler var fakat hassas ciltler için sıkıntılı olabilir. o nedenle bu tip kremleri doktora gitmeden denemeye kararlıysanız bile başlangıçta mümkünse yüzünüz dışında bir kısımmda ve küçük miktarlarda deneyerek kullanın.
Asit içerikli kremlerde cilt tahriş olabilir,ciltte soyulmalar,sonrasında iltihap olabilir. Sivilcelerin sebebi başka hastalıklar olabilir. Tavsiyem doktor gözetimi altında bu ilaçları kullanın.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
"ro......e" dediğin ilaç büyük ihtimal dostum senin

"ilaç kesin cozummudur evet!" ben de kullanmışıtm bu ilacı 6 ay boyunca günlük "50mg" arkadaşa tavsiyem bu ilaç son caren olsun bıraktıktan sonra 2-3 sene surdu bende etkisi bu ilacı kullanırken alkol almaman söyle bir şey söyliyim birkeresinde bakırkoye gittim ve dudak nemlendiricisini yanıma almayı unutmuştum akşam eve geldiğimde dudaklarım kuruluktan kanamaya başlamıştı. ilacın yan etkisi cok hatta şunu da duyucaksın yan etkilerinden biri intihar bu ilaca dayalı olup olmadığı kesin değil ama benim kullanıdğım donemde 15 kişi falandı kayıtlarda ilacı kullanırken vucunda kurumadık yerin kalmıycak ilacı kullandıktan sonra 2 sene boyunca rüzgarda gözlerim cok kuruduğundan rahatsız oluyordum. vs.vs dediğim gibi bu ilaç kesin cozum mudur evet kesin cozumdur kullandığın zaman zarfında yüzünde birtane siyah nokta bil kalmıycak hepsinin dokulusunu gorucen arkadasın dediği gibi baby face olucan ama bu ilaç son caren olsun yüzünde ki sivilceler ileri düzeyse kullan doktora bırak diycem ama gittin hastane ozelse doktorun bu ilacı sana severek dayar cunku her ay kontrol tahliller falan onun için para demeksin ilaç kaldıki ilac kullanımı bittikten sonra jellerle bir kac destekliycen gerçekten de agır bir ilaç.

Ve ayretten sana güzel bir tavsiye kaliteli bir markanın sabunu al "duru" gibi bildimiz el sabunu ama kalıp sabun olsun her akşam yatmadan yada eve geldiğinde yuzunu yıka ve 3 günde 5 günde bir yastık kılıfını değiştir.

Aynen dediginiz gibi o ilaç olmasaydı hâlâ ergenler gibi yüzüm mayın tarlası olurdu ; D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
İlacının ismini yazmakta bi sakınca yok çünkü tek başınıza alırsanız reçetesiz, ölüme kadar yolu var. Abartmıyorum. İlacın adı: roaccutane ve zoretenin. İkiside aynı ilaç adları farklı.

Doktor son çare olarak bunu verir.

Neden son çare? Çünkü yan etkileri intihara meyil'e kadar yazmakta ilacın açıklama kağıdında.

Neyse en önemli ve görülen yan etkiler:

Dudaklar kesinlikle kurur. Öyle böyle değil.

Deri hafif pullanır.

Parmak uçları patlar. Bildiğin uçları kanar. İşte o an ilaca ara vermen gerekir.

Yukarda bahsi geçen ilaçları kullanırken kesinlikle yüzünüzü her sabah ve gece nemlendirin.
Yoksa istenmeyen kalıcı mimik izleri ile bir ömür başbaşa kalırsınız.

Bu ilaçlara kadar onlarca merhem, krem ve sabun var.

Unutmayın! Bu ilaçlar son çare! ve kan durumunuza bakılmadan içilemez!

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlacının ismini yazmakta bi sakınca yok çünkü tek başınıza alırsanız reçetesiz, ölüme kadar yolu var. Abartmıyorum. İlacın adı: roaccutane ve zoretenin. İkiside aynı ilaç adları farklı.

Doktor son çare olarak bunu verir.

Neden son çare? Çünkü yan etkileri intihara meyil'e kadar yazmakta ilacın açıklama kağıdında.

Neyse en önemli ve görülen yan etkiler:

Dudaklar kesinlikle kurur. Öyle böyle değil.

Deri hafif pullanır.

Parmak uçları patlar. Bildiğin uçları kanar. İşte o an ilaca ara vermen gerekir.

Yukarda bahsi geçen ilaçları kullanırken kesinlikle yüzünüzü her sabah ve gece nemlendirin.
Yoksa istenmeyen kalıcı mimik izleri ile bir ömür başbaşa kalırsınız.

Bu ilaçlara kadar onlarca merhem, krem ve sabun var.

Unutmayın! Bu ilaçlar son çare! ve kan durumunuza bakılmadan içilemez!

Çok iyi aciklamissin bende bir iki sey daha ekleme yapmak istiyorum
Doktor kontrolü olmadan kullanılamaz ve doktor sizevermeden önce kan tahlili alır yani her önüne gelen kullanamaz. Mesala ben bu ilaç yüzünden bayilmistim.o da ac karnına attığım için ilacı.

Volkan gibi sivilcesi olanlar doktora bu ilaç ismiyle muayene olmasını öneririm. Kesinlikle doktor Kontrolünde. ...

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu arkadaşın bahsettiği ilaç gerçekten çok tehlikeli yan etkisi olarak depresyon tehlikeside var yani başka ilaçlar kullanın ama o ilacı asla..

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
http://www.raen.com.tr/
Siteyi incelemeni tavsiye ederim.Doğal ürün satıyorlar.Sivilce için ardıç katranı sabunu var.Kullandım memnun kaldım.

lJoeKaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Roaccotane filan geç onları boşver krem mrem bi sabun var çam katranı araştırabilirsin çok iyi hem 2 -3 günde püf sivilceler yok hem de 1 2 ayda yüzün bebek gibi oluyor. Arkadaşım kullanmıştı bende de bu aralar çıktı bende sipariş verdim hayırlısı . :D http://camkatranisabunu.com/ burdan üye olup sipariş verirsin burda biraz pahalı asıl yeri antalya da bazı bayilerde orda 4 5 8 filan :D

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kardeşim Roaccotane filan geç onları boşver krem mrem bi sabun var çam katranı araştırabilirsin çok iyi hem 2 -3 günde püf sivilceler yok hem de 1 2 ayda yüzün bebek gibi oluyor. Arkadaşım kullanmıştı bende de bu aralar çıktı bende sipariş verdim hayırlısı . :D http://camkatranisabunu.com/ burdan üye olup sipariş verirsin burda biraz pahalı asıl yeri antalya da bazı bayilerde orda 4 5 8 filan :D

bilgin olmayan konularda yorum yapma

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Bu sabun hakkaten iyi midir? Benim bu aralar stresten döküldü gene yüzüm. Gerçi kullanmadığım nadixa krem ve adaçayı sabununa başladım ama bakalım ne olacak sonuç.

lamantra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yüzü temiz tutmak ve güneşten korumak lekeyi azaltır ama gidermek için sabun veya kremler kullanmak gerek kendiliğinden geçmiyor çünkü.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kantindeki yağlı yiyeceklerden yeme, ben de esiden öyleydim. Sağ elime ara verdim ve kız arkadaş yaptım, kantinden de yemiyorum. Neredeysee hiç yok gibi şu an :)

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
766
Doktora git buradan yazılan yöntemler işe yaramaz

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sene oldu 2013 şunun bir çözümü bulunamadı hala :)

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşım doğal yöntem diye bişey yok. doktora git

korsan bobo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sivilcelerim var birkaç siteden şöyle mir formül buldum kullanmayı düşünüyorum.
200 ml kolonyaya 10 gr salisilik asit , 10 gr b3 vitamini , 10 gr biosulphure , 20 gr (2 poşet) çinko oksit koyalım. Salisilik asit ilave edildikten sonra
çalkalayalım ki erisin sonrasında b3 vitamini koyabilirsiniz. Bu karışımı çalkalayalım ki erisin. Sonra biyosülfür ilave edin o da erisin en son çinko oksitleri
ilave edelim ama o erimeyecek. Elde ettiğimiz toniği 2 günde bir cildimize çalkalayarak uygulayalım ve 5 dakika sonra durulayalım.