as1m
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 80
Arkadaslar Zonguldak tan Adanaya Güç Kaynağı siparişim için kargom var.Yurtiçi standart gönderim alici ödemeli yaziyor.Ne kadar öderim?
Hesaplamayı biliyorum fakat merak ettiğim şuydu.Mesela 12cm fanlı bir psu nun ortalama kilosu,yüksekliği,boyu,eni nedir?Fiyat Hesapla | Yurtiçi Kargo
www.yurticikargo.com
Normal, aşşağı yukarı öyle zaten. Ufak değişiklikler olur.Hesaplamayı biliyorum fakat merak ettiğim şuydu.Mesela 12cm fanlı bir psu nun ortalama kilosu,yüksekliği,boyu,eni nedir?
Ben 2kg,yükseklik 10cm,en 14cm,boy 17cm olarak hesapladığımda 100tl yakin tutuyor normaldir heralde.
Farkettim zaten ortalama o fiyat tutuyor.Musteri hizmetlerini aradim 86tl cikti.Normal, aşşağı yukarı öyle zaten. Ufak değişiklikler olur.
Evet 2.el sitelerde anlasmali saticilarda öyle fakat hizmet bedeli falan filan hepsi ayni fiyata geliyor.600tl ürünr 60tl hizmet bedeli + 30tl kargo bence pahalı.Ben ödemeyi eft ile yaptim anlasmali deildi ona rağmen ayni fyat nerdeyse.E ticaret sitelerinin anlaşması olarak belli standartlara sahip oluyorlar. O da yaklaşık 30-40 lira civarı