Yurtdışından tanıdık vasıtası ile gelen Xbox hakkında

Bisteo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar, hayırlı günler dilerim. Yurtdışından abim vasıtasıyla Xbox series s almaya karar verdim. 1080p tvm var ve bütçeme de bu uyuyor. Bununla ilgili sormak istediklerim var. Şimdiden teşekkür ediyorum.
1. Yurtdışından gelirken çantasına koyup getirecek. Benim ve Türkiye'de kullanmak istiyorum dediği zaman sanırım sorun olmuyormuş bu bilgi doğru mu? Kutusunun içinde ya da kutudan ayrı mı getirmesi gerekiyor
2. Ürün bir problem çıkarırsa Türkiye de garantiye tabi tutulur mu? Yani burada garantiye verebilir miyim?
3. Konsolda dil problemi olur mu? h
Hiç konsolum olmadı o yüzden bilmediğim için soruyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkür ederim, saygılar.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Merhabalar, hayırlı günler dilerim. Yurtdışından abim vasıtasıyla Xbox series s almaya karar verdim. 1080p tvm var ve bütçeme de bu uyuyor. Bununla ilgili sormak istediklerim var. Şimdiden teşekkür ediyorum.
1. Yurtdışından gelirken çantasına koyup getirecek. Benim ve Türkiye'de kullanmak istiyorum dediği zaman sanırım sorun olmuyormuş bu bilgi doğru mu? Kutusunun içinde ya da kutudan ayrı mı getirmesi gerekiyor
2. Ürün bir problem çıkarırsa Türkiye de garantiye tabi tutulur mu? Yani burada garantiye verebilir miyim?
Hiç konsolum olmadı o yüzden bilmediğim için soruyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkür ederim, saygılar.
Dil ayarı vardır diye düşünyorum bir problem çıkarsa türkiyede garantiye tutulmaz diye biliyorum yurt dışına göndermek gerekecek ayrıca eğer xbox kutusunun dışındaysa benim diyip geçirebilir.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
3. Konsolda dil problemi olur mu?
Olmaz, ayarlardan dili değiştirebilirsin.
Açılmamış kutuyla getirince satılabilir düşüncesiyle izin vermeyebiliyorlar.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Kutunun açılıp açılmaması fark etmiyor. 1 tane getireceği için sorun olmaz. Dil konusunda da sorun yaşamazsın ancak garanti konusunda burada herhangi bir muhatap bulamazsın.

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Şimdiden hayırlı olsun.Darısı herkesin başına.

Bisteo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok teşekkür ederim sizlere. Verdiğiniz cevaplar için. 1 tane oynamak için getirteceğim, satmak gibi bir düşüncem yok. O yüzden kutusuz da olabilir. Dediğiniz gibi sorun olmaz umarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiden hayırlı olsun.Darısı herkesin başına.
İnşallah. Umarım. Darısı tüm isteyenlerin başına inşalalh.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Ayıptır sorması nereden ne kadar ücrete alınabiliyor? Benim de böyle bir düşüncem var da eğer değecek bir fiyat farkı bulunuyorsa tabi.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Estağfurullah ne ayıbı. İrlanda'dan 299 Euro'ya. Güncel kur fiyatıyla 2520 TL civarı.
Kalbim acıdı ne kadar uygun fiyatı tlye çevirince bile :( Çok teşekkür ederim bilgi için. Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Bisteo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2