Yurtdışından gelen telefon hakkında

medusa003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkeze kolay gelsin forumu yeni kullanmaya başladım konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum k.bakmayın bi sorum olucaktı çin'den bi internet sitesi aracılığıyla telefon satın aldım telefon geldi herşey güzel 2 hafta falan oldu telefonunuz kapanacaktır diye mesaj geldi bende IMEI sini değiştirdim IMEI aldığım telefonuda parçalayıp attım telefonun tekrar kapanma ihtimali varmı. Eğer böyle bişey varsa Yeniden bi IMEI atarsam düzelirmi . bide böyle bişeyler gördüm internette araştırırken IMEI sını aldığım telefon dandik telefon olursa yeni gelen telefonun özelliklerinin çalışmayacağı yönünde. yardımcı olrsanız sevinirim.teşekkürler

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefon yeniden kapanabilir en temizi kayıt ettirmek eğer telefon 110 tl veripte kayıt ettirmeye değerse. Eğer imeisini aldıgın telefonun 3g özelliği yoksa 3g kullanamazsın büyük ihtimal.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yukarda da arkadaşın dediği gibi, 3g kullanamayabilirsin.. Ama kayıt ettirmek en iyisi..

Bu arada Çin'den nasıl getirttin? Gümrükten nasıl geçti telefon?

medusa003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstünde 3-5 dolarlık ni fatura var :)

kurtulusz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkeze kolay gelsin forumu yeni kullanmaya başladım konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum k.bakmayın bi sorum olucaktı çin'den bi internet sitesi aracılığıyla telefon satın aldım telefon geldi herşey güzel 2 hafta falan oldu telefonunuz kapanacaktır diye mesaj geldi bende IMEI sini değiştirdim IMEI aldığım telefonuda parçalayıp attım telefonun tekrar kapanma ihtimali varmı. Eğer böyle bişey varsa Yeniden bi IMEI atarsam düzelirmi . bide böyle bişeyler gördüm internette araştırırken IMEI sını aldığım telefon dandik telefon olursa yeni gelen telefonun özelliklerinin çalışmayacağı yönünde. yardımcı olrsanız sevinirim.teşekkürler
hangi siteden aldın ve ne model aldın acaba?
dandik imei diye bişey yoktur, attığın imei kayıtlıysa sıkıntı yaşamazsın, 3g side olmayıversin ;)

ZuZuzaretta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3G imeyi diye farklı bişey yok. Aynı model cihazın imeini geçiş yaptırdıysan sıfır sıkıntı.