hilmicansali
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selamün aleyküm herkese kolay gelsin elimde bi s3 var yurtdısından gelme pasaport kayıtlı.4.1.2 var telefonum cok doluydu restorelıcaktım daha once hıc root yapmamıstım root yapmak ıstedım yaptım fakat huzursuz oldum orjınale donmek ıstedım. ''http://forum.shiftdelete.net/samsung/271772-samsung-galaxy-s-iiiu-odin-ile-guncellemek.html'' adlı konuya baktım arkadasların bazıları sebeke sorunu var yazmıs telefonumu pasaport kaydettırırken ımeısınde s3 yazıyordu btk da falan sımdı ben samfirmware.comda firmwareini ındırıyorum 4.1.2 turkyıeyı bunu odın ıle telefona atarsam şebeke sorunu oluşur mu ve şebeke sorunu oluşturmamak için root yapmadan çözemiyor muyuz?
Nolur bi an önce yardım edin çıldırıcam yoksa telefon kaldı boyle sıfırlanmıs rootlu vazıyette
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada telefondan ota uzerınden de kıes uzerınden de daha once versıyon attım ota uzerınden 2 3 defa attım hemde bi sıkıntı olmadı şebekede odinden bu samfirmware cfw indirdigimde odinden yukledıgımde sıkıntı olur mu sebekemde?
Nolur bi an önce yardım edin çıldırıcam yoksa telefon kaldı boyle sıfırlanmıs rootlu vazıyette
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada telefondan ota uzerınden de kıes uzerınden de daha once versıyon attım ota uzerınden 2 3 defa attım hemde bi sıkıntı olmadı şebekede odinden bu samfirmware cfw indirdigimde odinden yukledıgımde sıkıntı olur mu sebekemde?