teknomax
Öğrenci
Hızlı olsun hızlı hız ne kadar artarsa bizim kullandığımız tarifelerin fiyatı o derece düşer.
tam tersi olmasın
Hızlı olsun hızlı hız ne kadar artarsa bizim kullandığımız tarifelerin fiyatı o derece düşer.
Microsoft'un da böyle sayfası var mıSDN'nin ttnet haberlerini reklammış gibi yorumlayanları anlamıyorum, ne yani SDN windows 8 haberi yaptığında microsoft reklamımı yapmış oluyor.
Microsoft'un da böyle sayfası var mı
http://ttnet.shiftdelete.net/
Her gün ayrı TTNET haberi çıkmaya başladı burada. ancak gerçek değişmez, eşeğe altın semer de vursan eşek eşektir.
La Fontaine'den masallarTTNET ile bir çıkar ilişkiniz varsa bilemem, ama dünyanın hiçbir yerinde bizim kadar para ödeyip bizim kadar düşük kalitede hizmet alan bir vatandaş yok. Ki o hizmet bile sürekli kesiliyor. Yok hızınız şöyle yükseldi, böyle yükseldi derler senelerdir. Ancak gece 3-4 civarı yoğunluk olmadığında alırsınız o hızı. Normal zamanda bir video bile izlemek işkenceye döner. Geçiniz bunları.
Ortada bir insanları kandırma var.40 katına çıkıyor denilmiş ama sadece 2 katına çıkıyor.
Hiç kusura bakmayın ama hakediyorsunuz bunları, en ufak bir sorunda telefon açıp adamlara ana avrat kayıyorsunuz sonrada hizmet bekliyorsunuz! Ben niye hiç sorun yaşamıyorum sizin gibi? Sorun çıktığında da hemen hallediliyor? Telekom benim babamın mı! Daha telefonda nasıl konuşacağını bilmiyor çoğu insan! Adama dümdüz gidersen seni tabi kaale almaz! Şu internet sorunlarından yakınanların araştırsan sorunlarının %90 nın evdeki tesisattan kaynaklandığını ve herşeyi kontrol etmeden sadece telekomu arayıp düzeltiiiiiiin bunu diye anırdıkları ortaya çıkar! Parayı veriyoruz ya halletsinler! Herşeyi paraya odaklayın siz durmayın! Dur ben şunu iyice bir araştırayım herşeyini öğreneyim diye düşünmeyin hiç... Şimdi bana telekom çalışanı dersiniz siz![]()
Hiç kusura bakmayın ama hakediyorsunuz bunları, en ufak bir sorunda telefon açıp adamlara ana avrat kayıyorsunuz sonrada hizmet bekliyorsunuz! Ben niye hiç sorun yaşamıyorum sizin gibi? Sorun çıktığında da hemen hallediliyor? Telekom benim babamın mı! Daha telefonda nasıl konuşacağını bilmiyor çoğu insan! Adama dümdüz gidersen seni tabi kaale almaz! Şu internet sorunlarından yakınanların araştırsan sorunlarının %90 nın evdeki tesisattan kaynaklandığını ve herşeyi kontrol etmeden sadece telekomu arayıp düzeltiiiiiiin bunu diye anırdıkları ortaya çıkar! Parayı veriyoruz ya halletsinler! Herşeyi paraya odaklayın siz durmayın! Dur ben şunu iyice bir araştırayım herşeyini öğreneyim diye düşünmeyin hiç... Şimdi bana telekom çalışanı dersiniz siz![]()