ISPARTA_1234
Öğrenci
Kuzenim çine gidecek oradan s7 edge alabilirmiyim diye düşündüm pasaport olayını hallettiğim takdirde yurtdışında fiyat nasıldır türkiyeyle fark ne kadardır ve garanti olayı nasıl oluyor teşekkürler
Uluslararası garanti yok mu ? Bide gerçekten fiyatları bilmiyorum ne kadara denk geliyor orada bi bilginiz varmıYurt dışı S7 Edge yerine TR S7 almanı tavsiye edereim. Garanti meselesini es geçmemelisin.
Pembe erkan sorunu sende çıkarsa yurt dışının malı yurt içinin kazığı olur haberin olsun. Direk S7 al geç dostum. Unutma ithalatçı olsada garantisi olsun telefonunun hakkını arar uzun olsada hakkın alırsın ama garantisiz ürün... Asla. Sonuçta elektronik alet bunlar en sorunsuz telefon bile senin şansına bir sorunlu çıkar kutudan belli mi olurKuzenim çine gidecek oradan s7 edge alabilirmiyim diye düşündüm pasaport olayını hallettiğim takdirde yurtdışında fiyat nasıldır türkiyeyle fark ne kadardır ve garanti olayı nasıl oluyor teşekkürler
Uluslar arası garanti benim bildiğim yok bazı yerler var gibi birşey gördüm ama tam bilmiyorum. Yetkili birine sormak lazım. Fiyatlarıda 600 euro felan almanyada 2400 TLye denk geliyor.Uluslararası garanti yok mu ? Bide gerçekten fiyatları bilmiyorum ne kadara denk geliyor orada bi bilginiz varmı
Yurt dışı S7 Edge yerine TR S7 almanı tavsiye edereim. Garanti meselesini es geçmemelisin.
Ekran boyutu ve 600 mah batarya farkı var birde başka yokEkran dışında edge almamaya pişmanlık yaratacak bi durum olmaz dimi? (S7 için)