Yurt dışından S7 Edge almak istiyorum

ISPARTA_1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kuzenim çine gidecek oradan s7 edge alabilirmiyim diye düşündüm pasaport olayını hallettiğim takdirde yurtdışında fiyat nasıldır türkiyeyle fark ne kadardır ve garanti olayı nasıl oluyor teşekkürler

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yurt dışı S7 Edge yerine TR S7 almanı tavsiye edereim. Garanti meselesini es geçmemelisin.

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Garantisiz oluyor Türkiyede, ne kadar olduğunu senin bilmen lazım ne kadar fark var çinden aldırcaksan xiaomi oneplus falan aldır samsung için deymez hepsi buradadan alırsın

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kuzenim çine gidecek oradan s7 edge alabilirmiyim diye düşündüm pasaport olayını hallettiğim takdirde yurtdışında fiyat nasıldır türkiyeyle fark ne kadardır ve garanti olayı nasıl oluyor teşekkürler
Pembe erkan sorunu sende çıkarsa yurt dışının malı yurt içinin kazığı olur haberin olsun. Direk S7 al geç dostum. Unutma ithalatçı olsada garantisi olsun telefonunun hakkını arar uzun olsada hakkın alırsın ama garantisiz ürün... Asla. Sonuçta elektronik alet bunlar en sorunsuz telefon bile senin şansına bir sorunlu çıkar kutudan belli mi olur

M

Murat Burç

SDN Okuru
Uluslararası garanti yok mu ? Bide gerçekten fiyatları bilmiyorum ne kadara denk geliyor orada bi bilginiz varmı
Uluslar arası garanti benim bildiğim yok bazı yerler var gibi birşey gördüm ama tam bilmiyorum. Yetkili birine sormak lazım. Fiyatlarıda 600 euro felan almanyada 2400 TLye denk geliyor.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
International S8 Plus, Amazon'da 827 dolar (Midnight Black). 2960 Türk Lirası ediyor. Üzerine 400 Tl civarı vergi koyuyorum. 3500 Tl dedim.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
O parayı verip garantisiz bir telefon almak çok mantıklı değil hem telefonuna birşey olsa ücretli yaptıracaksın hemde 2. El satmak istediğin de satabilmek için çok uğraştıracak

zaferozkan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
S7 Edge kullanıyorum. Çok memnunum ancak çinden biri gelecek olsa mi6 aldırırdım. Cihaz çok fena bir incele istersen.