Yurt dişindan iphone 12 pro max 512gp aldim

ordubey06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ben iphone 12 pro max 512gp aldim fabrika kilidi açık şüan kullanıyorum imel 6 ay sonra bitecek gevey bişey var onu kullananlar yaza billirmi intarnet fillan kullana billiyormuyuz yada başka bir cözümü varmi?

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
android olsaydı başka bir yol daha vardı :) tek şansın pasaporta kaydettirmek öteki türlü paran çöp olacak. simcard takmasaydın o şekil kullanılırdı. kayıt parasına da yanına 2. bir telefon alırdınız. eğer pasaport kaydını yapmazsanız da bildiğim kadarıyla kapanıyor telefon

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Merhaba, ben iphone 12 pro max 512gp aldim fabrika kilidi açık şüan kullanıyorum imel 6 ay sonra bitecek gevey bişey var onu kullananlar yaza billirmi intarnet fillan kullana billiyormuyuz yada başka bir cözümü varmi?
Hiçbir şey kullanamıyorsunuz 6 ay sonra. Kayıt ettirmezseniz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İmei kaydı yaptırman lazım.Yaptırmazsan 6 ay sonra cihaz kapanır kullanamazsın.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
imei kayıt ücretleri yanlış hatırlamıyorsam yılın başında zamlanıp 2000tl olacak ama her türlü türkiyeden almaktan daha ucuza gelecektir telefon ve bu derece pahalı bir telefon için gözden çıkarılabilecek küçük bir miktar olacağını düşünüyorum

ordubey06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pasaportum yok yurt dişina ben cıkmadim arkadaşima aldirdim yani kayit etirme şasim yok telefona hatimi takmadim daha hiç kutusuda duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

android olsaydı başka bir yol daha vardı :) tek şansın pasaporta kaydettirmek öteki türlü paran çöp olacak. simcard takmasaydın o şekil kullanılırdı. kayıt parasına da yanına 2. bir telefon alırdınız. eğer pasaport kaydını yapmazsanız da bildiğim kadarıyla kapanıyor telefon
sim karti takmadim nasil kullancam?

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Pasaportum yok yurt dişina ben cıkmadim arkadaşima aldirdim yani kayit etirme şasim yok telefona hatimi takmadim daha hiç kutusuda duruyor

Sim kartı taktığınız anda 6 ay başlıyor. 6 ay sonra kayıt ettiriyorsunuz 1800 tl ye. Yoksa telefon çöp.

ordubey06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bununla kesin bilgisi olan varsa cevaplarmi? bu arada teşşekürler umut çelik.

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444

takmadıysan her şeyi yapabilirsin. sadece arama vb sim card gerektiren olayları yapamazsın. bence işletme parasına yanına 2. telefon al aramalar vb falan için onu kullan. 2 telefonla gez ya da iphone u tablet niyetine kullan

ordubey06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
takmadıysan her şeyi yapabilirsin. sadece arama vb sim card gerektiren olayları yapamazsın. bence işletme parasına yanına 2. telefon al aramalar vb falan için onu kullan. 2 telefonla gez ya da iphone u tablet niyetine kullan
Anladim teşşekür ederim Gevey giye bi kart var onu billiyormusun işe yararmi onuda gördüm ve aklimda kaldi bilgin varmi?

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Anladim teşşekür ederim Gevey giye bi kart var onu billiyormusun işe yararmi onuda gördüm ve aklimda kaldi bilgin varmi?
araştırdığım kadarıyla pek güvenilecek bir şey değil gevey. o kadarlık telefonu 3 kuruş için riske atmayın. ya iade edin ya sim takmayın ya da kaydettirin bence. bunun dışında bir şey yapmanızı mantıklı bulmuyorum. geveyin en büyük sorunları ise güncelleme yapamamak ve telefon çekmeyince fıttırmasıymış