Merhaba, ben iphone 12 pro max 512gp aldim fabrika kilidi açık şüan kullanıyorum imel 6 ay sonra bitecek gevey bişey var onu kullananlar yaza billirmi intarnet fillan kullana billiyormuyuz yada başka bir cözümü varmi?
Hiçbir şey kullanamıyorsunuz 6 ay sonra. Kayıt ettirmezseniz.Merhaba, ben iphone 12 pro max 512gp aldim fabrika kilidi açık şüan kullanıyorum imel 6 ay sonra bitecek gevey bişey var onu kullananlar yaza billirmi intarnet fillan kullana billiyormuyuz yada başka bir cözümü varmi?
İmei kaydı yaptırman lazım.Yaptırmazsan 6 ay sonra cihaz kapanır kullanamazsın.Merhaba, ben iphone 12 pro max 512gp aldim fabrika kilidi açık şüan kullanıyorum imel 6 ay sonra bitecek gevey bişey var onu kullananlar yaza billirmi intarnet fillan kullana billiyormuyuz yada başka bir cözümü varmi?
imei kayıt ücretleri yanlış hatırlamıyorsam yılın başında zamlanıp 2000tl olacak ama her türlü türkiyeden almaktan daha ucuza gelecektir telefon ve bu derece pahalı bir telefon için gözden çıkarılabilecek küçük bir miktar olacağını düşünüyorumMerhaba, ben iphone 12 pro max 512gp aldim fabrika kilidi açık şüan kullanıyorum imel 6 ay sonra bitecek gevey bişey var onu kullananlar yaza billirmi intarnet fillan kullana billiyormuyuz yada başka bir cözümü varmi?
sim karti takmadim nasil kullancam?android olsaydı başka bir yol daha vardıtek şansın pasaporta kaydettirmek öteki türlü paran çöp olacak. simcard takmasaydın o şekil kullanılırdı. kayıt parasına da yanına 2. bir telefon alırdınız. eğer pasaport kaydını yapmazsanız da bildiğim kadarıyla kapanıyor telefon
Sim kartı taktığınız anda 6 ay başlıyor. 6 ay sonra kayıt ettiriyorsunuz 1800 tl ye. Yoksa telefon çöp.Pasaportum yok yurt dişina ben cıkmadim arkadaşima aldirdim yani kayit etirme şasim yok telefona hatimi takmadim daha hiç kutusuda duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sim karti takmadim nasil kullancam?
yurt dişina kayit etire billirmiyim pasaportum yok ?Sim kartı taktığınız anda 6 ay başlıyor. 6 ay sonra kayıt ettiriyorsunuz 1800 tl ye. Yoksa telefon çöp.
Oluyor diye biliyorum. 1800 verirseniz tr kayıtlı olur.yurt dişina kayit etire billirmiyim pasaportum yok ?
Pasaportum yok yurt dişina ben cıkmadim arkadaşima aldirdim yani kayit etirme şasim yok telefona hatimi takmadim daha hiç kutusuda duruyor
takmadıysan her şeyi yapabilirsin. sadece arama vb sim card gerektiren olayları yapamazsın. bence işletme parasına yanına 2. telefon al aramalar vb falan için onu kullan. 2 telefonla gez ya da iphone u tablet niyetine kullanPasaportum yok yurt dişina ben cıkmadim arkadaşima aldirdim yani kayit etirme şasim yok telefona hatimi takmadim daha hiç kutusuda duruyor
Anladim teşşekür ederim Gevey giye bi kart var onu billiyormusun işe yararmi onuda gördüm ve aklimda kaldi bilgin varmi?takmadıysan her şeyi yapabilirsin. sadece arama vb sim card gerektiren olayları yapamazsın. bence işletme parasına yanına 2. telefon al aramalar vb falan için onu kullan. 2 telefonla gez ya da iphone u tablet niyetine kullan
araştırdığım kadarıyla pek güvenilecek bir şey değil gevey. o kadarlık telefonu 3 kuruş için riske atmayın. ya iade edin ya sim takmayın ya da kaydettirin bence. bunun dışında bir şey yapmanızı mantıklı bulmuyorum. geveyin en büyük sorunları ise güncelleme yapamamak ve telefon çekmeyince fıttırmasıymışAnladim teşşekür ederim Gevey giye bi kart var onu billiyormusun işe yararmi onuda gördüm ve aklimda kaldi bilgin varmi?