Yurt dışından alınan Galaxy S8+ şebeke yok hatası

huseyinavsar78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
öncelikle merhaba,ıraktan bir s8+ geldi, ımei kayıt etmeme, istemese de sim ağ kilidi açtırmama rağmen, cihazda şebeke yok. başarı anakart arızası dedi geçiştirdi fakat değil. son çare bir ırak sim kartı ile denemek. bunun da işe yaramayacağından hareketle,bunu yaşamış ve çözümlemiş biri yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler.

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Başarı Anakart Arızası demiş ve siz bunun anakart arızası olmadığını belirtmişsiniz, bunu nasıl test ettiniz ?

huseyinavsar78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aslına bakarsanız test etmedim elbette. fakat yurt dışı cihazlarda main board değişimi yapmıyorlar. bu nedenle çözülemeyen tüm sorunlara ana kart arızası teşhisi koyuyorlar ve arıza tespit ücretini alıyorlar. kalanı yazdığım şekilde. imei değiştirebilme imkanı olsa çözüleceğini düşünüyorum, keza çalışmayan hiçbir fonksiyonu yok.

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
aslına bakarsanız test etmedim elbette. fakat yurt dışı cihazlarda main board değişimi yapmıyorlar. bu nedenle çözülemeyen tüm sorunlara ana kart arızası teşhisi koyuyorlar ve arıza tespit ücretini alıyorlar. kalanı yazdığım şekilde. imei değiştirebilme imkanı olsa çözüleceğini düşünüyorum, keza çalışmayan hiçbir fonksiyonu yok.
Irak sim kartı satın alsanız veya ırak,a gidip gelen kamyoncu abilerden rica etseniz, hiç imei attırmadan ve telefonunuzun orijinalliği bozulmadan kullanabilirsiniz gibi geliyor bana ?

Özcan65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle merhaba,ıraktan bir s8+ geldi, ımei kayıt etmeme, istemese de sim ağ kilidi açtırmama rağmen, cihazda şebeke yok. başarı anakart arızası dedi geçiştirdi fakat değil. son çare bir ırak sim kartı ile denemek. bunun da işe yaramayacağından hareketle,bunu yaşamış ve çözümlemiş biri yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sorunla yeni karşılaştık telefonun şebekesi ilk açıldığında var bir kaç saniye içinde gidiyor ve yurt dışı kayıtlı acaba çözüm bulabildiniz mi acil