Yurt dışı Samsung S8 Plus sistem çöktü

Moustapha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Üstatlar Merhaba
3 ay önce Umre Ziyaretimde Arabistan dan Samsung S8 Plus telefon aldım. Geçen hafta telefon bir anda kapandı. Recovery mod ile açmayı denedim açılmadı. telefoncu arkadaşıma verdim 1 saat sonra uğra bi bakalım dedi. Yanına geldiğimde telefon açılmıştı. ve tüm bilgilerim duruyordu. Ertesi gün telefon kendiğinden kapanıp açıldı endişelendim haliyle ve korktuğum başıma geldi akşamına kapandı ve ne yaptıysam açamadım. Tekrar arkadaşıma bıraktım ama bu sefer oda açamadığını yazılım yüklerken hata aldığını söyledi. Sammobile den orijinal yazılımı indirdim 5 parça dosya çıktı odin ile yazılım atmak istediğimde yine Fail hata vermektedir.
Lütfen yardım edin ne yapmam gerek nasıl bir yol izlemem gerek. Yurt dışı olduğu için malum Türkiye de garantiye girmiyor. Arabistan a mı göndermem gerekiyor. olaki gönderdim yaptığımız bu işlerler garanti dışına çıkmasına sebep olur mu ? Son olarak Tırcı bir arkadaşım avrupada değişim yapılabileceğini söyledi. pek itimad etmedim ama bilginiz varmıdır acaba. Teşekkür ederim

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28
hic tanidiginiz yok mu umre'ye giden.Telefonu verseniz degistirebilir ama ben tam olarak anlamadim yazilim yuklerken dediginiz sey root'mu oluyor?