Yurt Dışı Pasaporta işli S7 EDGE Hakkında ..

Reaksiyon puanı
17
beyler dün itibariyle iphone se den s7 edge e geçmiiş bulunmaktayım cihaz ingiltereden geldiği söylendi elimdede bi kağıdı var imeisi falan tutuyor yalnız kopya olabilir diye korkuyorum içimi rahatlatmak ıstıyorum bunu nasıl sorgulayabılırım yardımcı olurmusunuz . seri numaradan yada imei den sorgulanacak bıyer bulamadım yardımcı olursanız cok sevınırım

ingilizce bilenler şçin cihaz belgeye gore burdan alınma

site: ee.co.uk

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
beyler dün itibariyle iphone se den s7 edge e geçmiiş bulunmaktayım cihaz ingiltereden geldiği söylendi elimdede bi kağıdı var imeisi falan tutuyor yalnız kopya olabilir diye korkuyorum içimi rahatlatmak ıstıyorum bunu nasıl sorgulayabılırım yardımcı olurmusunuz . seri numaradan yada imei den sorgulanacak bıyer bulamadım yardımcı olursanız cok sevınırım

ingilizce bilenler şçin cihaz belgeye gore burdan alınma

site: ee.co.uk

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu / IMEI Sorgulama

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hayırlı olsun kaça aldın bizim burada biri 750 tl ye aldı kayıtlı sıfır orjinal....

Reaksiyon puanı
17
750 tl ye aldıysa bedavaya almış ben iphone se ile takas ettim ingiltereden gelme 1 aylık faturası var imei kayıtlı görünüyor ama içim rahat etmiyor nedense teyyit etmek istiyorum nerden alındığını

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
750 tl ye aldıysa bedavaya almış ben iphone se ile takas ettim ingiltereden gelme 1 aylık faturası var imei kayıtlı görünüyor ama içim rahat etmiyor nedense teyyit etmek istiyorum nerden alındığını

Faturanın kesildiği yer İngiltere ise siz veya ingilizce bilen bir tanıdığınız aracılığıyla ilgili firmayı arayarak yada orada yaşayan bir üyemizin yardımıyla görüşme yapılarak teyid ettirebilirsiniz. Bunun maalesef başka yolu yok.

BTK üzerinden yapılacak sorgulama da yine sağlıklı olacaktır, bu şekilde de kopya olup olmadığı kesinlik kazanır.

Reaksiyon puanı
17
Faturanın kesildiği yer İngiltere ise siz veya ingilizce bilen bir tanıdığınız aracılığıyla ilgili firmayı arayarak yada orada yaşayan bir üyemizin yardımıyla görüşme yapılarak teyid ettirebilirsiniz. Bunun maalesef başka yolu yok.

BTK üzerinden yapılacak sorgulama da yine sağlıklı olacaktır, bu şekilde de kopya olup olmadığı kesinlik kazanır.

imeiı baktım yolcu beraberınde kaydedılen cıhaz yazıyor faturadakı ımeı de tutuyor yalnız fatura orjınal mı onu bılmıyorum kutusunun uzerınden cıkartmalar cıkarılmıs ama cıhaz orjınal bundan emınım :) valla ıyımı yapytım kotu mu yaptıım bılmıyorum ıphone se 64 gb vardı ekran kucuk gelmeye basladı garantıyede gıtmıstı ekran degıstı ıcım sogumustu cıhazdan uste 150 gıbı bı rakam vererek 1 aylık s7 aldım işte tek içimin rahat ıolmamasının sebebı 1 aylıık oldugu dogru mu :)