Yok gezi amaçlı. Sakız Adasına gideceğim. Belli edersem dayak falan yer miyim? @43t reis bu arada ciddi sordum.Türk olduğunuzu belli etmezseniz problem olmaz. Hayırdır maç falan mı var?
Peki elimden geldiğince ingilizce konuşsam anlarlar mı?Yunanistan'da her ülkede olduğu gibi Irkçılık yapacak olan insanı var yapmayacak olanı var...
Ama genel olarak yapabilirler.
Aslında Türk olduğunuzu gizlememeniz lazım, onlardan korkmayın. Aldırışda etmeyin. Zaten sakız adasına çok Türk gidiyor. Irkçılık vb olacağını pek sanmam, olursa yunanca 2-3 küfür öğren onları söyle.(şaka yapıyorum, asla onların seviyesine inme. Küfür/şiddet çözüm değildir.)Peki elimden geldiğince ingilizce konuşsam anlarlar mı?
Biraz da polislerden tedirginim. Gideceğimiz tur da Yunan turu. Ondan da korkuyorum. Neyse Allah'tan günü birlik gideceğim. İnşallah başıma bişe gelmez. Acaba burada Yunanistan incelemesi olarak konu açılır mı??Aslında Türk olduğunuzu gizlememeniz lazım, onlardan korkmayın. Aldırışda etmeyin. Zaten sakız adasına çok Türk gidiyor. Irkçılık vb olacağını pek sanmam, olursa yunanca 2-3 küfür öğren onları söyle.(şaka yapıyorum, asla onların seviyesine inme. Küfür/şiddet çözüm değildir.)
Ürün mü bu incelemesini açıyorsun? ?. Rehberi açılabilir belki ama ne bileyim, Yunanistan nasıl bir yer diye konu açsan da hemen hemen bu konuda ki cevapları alacaksın hemde yunanistan ve sakız adası cidden çok farklı bahsettiğin mevzuda. Bende pandemiden önce gitmiştim sorun yaşamadım, yaşamazsın büyük ihtimalle zaten.Acaba burada Yunanistan incelemesi olarak konu açılır mı??
Tamamdır teşekkürler.Ürün mü bu incelemesini açıyorsun? ?. Rehberi açılabilir belki ama ne bileyim, Yunanistan nasıl bir yer diye konu açsan da hemen hemen bu konuda ki cevapları alacaksın hemde yunanistan ve sakız adası cidden çok farklı bahsettiğin mevzuda. Bende pandemiden önce gitmiştim sorun yaşamadım, yaşamazsın büyük ihtimalle zaten.
Teşekkürler.Rica ederim, iyi seyahatler.
Bence onun için en az 2-3 ay kalmak gerekiyor orada.Acaba burada Yunanistan incelemesi olarak konu açılır mı??
O da doğru.Bence onun için en az 2-3 ay kalmak gerekiyor orada.