Soru Yunanistan'da Türklere karşı ırkçılık var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eren_e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Arkadaşlar haftaya Yunanistan'a gideceğim. Ama biraz tedirginim. Acaba oraya gittiğimde bize ırkçılık yaparlar mı?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,610
Türk olduğunuzu belli etmezseniz problem olmaz. Hayırdır maç falan mı var? :D

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Türk olduğunuzu belli etmezseniz problem olmaz. Hayırdır maç falan mı var? :D
Yok gezi amaçlı. Sakız Adasına gideceğim. Belli edersem dayak falan yer miyim? @43t reis bu arada ciddi sordum.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
Yunanistan'da her ülkede olduğu gibi Irkçılık yapacak olan insanı var yapmayacak olanı var...
Ama genel olarak yapabilirler.

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Yunanistan'da her ülkede olduğu gibi Irkçılık yapacak olan insanı var yapmayacak olanı var...
Ama genel olarak yapabilirler.
Peki elimden geldiğince ingilizce konuşsam anlarlar mı?

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
Peki elimden geldiğince ingilizce konuşsam anlarlar mı?
Aslında Türk olduğunuzu gizlememeniz lazım, onlardan korkmayın. Aldırışda etmeyin. Zaten sakız adasına çok Türk gidiyor. Irkçılık vb olacağını pek sanmam, olursa yunanca 2-3 küfür öğren onları söyle.(şaka yapıyorum, asla onların seviyesine inme. Küfür/şiddet çözüm değildir.)

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Aslında Türk olduğunuzu gizlememeniz lazım, onlardan korkmayın. Aldırışda etmeyin. Zaten sakız adasına çok Türk gidiyor. Irkçılık vb olacağını pek sanmam, olursa yunanca 2-3 küfür öğren onları söyle.(şaka yapıyorum, asla onların seviyesine inme. Küfür/şiddet çözüm değildir.)
Biraz da polislerden tedirginim. Gideceğimiz tur da Yunan turu. Ondan da korkuyorum. Neyse Allah'tan günü birlik gideceğim. İnşallah başıma bişe gelmez. Acaba burada Yunanistan incelemesi olarak konu açılır mı??

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
Acaba burada Yunanistan incelemesi olarak konu açılır mı??
Ürün mü bu incelemesini açıyorsun? ?. Rehberi açılabilir belki ama ne bileyim, Yunanistan nasıl bir yer diye konu açsan da hemen hemen bu konuda ki cevapları alacaksın hemde yunanistan ve sakız adası cidden çok farklı bahsettiğin mevzuda. Bende pandemiden önce gitmiştim sorun yaşamadım, yaşamazsın büyük ihtimalle zaten.

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Ürün mü bu incelemesini açıyorsun? ?. Rehberi açılabilir belki ama ne bileyim, Yunanistan nasıl bir yer diye konu açsan da hemen hemen bu konuda ki cevapları alacaksın hemde yunanistan ve sakız adası cidden çok farklı bahsettiğin mevzuda. Bende pandemiden önce gitmiştim sorun yaşamadım, yaşamazsın büyük ihtimalle zaten.
Tamamdır teşekkürler.