Yüksek MS ve Ping problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yusuf24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yusuf24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16mb netlimitsiz paket kullanmaktayım. Apartmanımızın altında mobilsantral bile kurulu. Son 2 haftadır yüksek ms problemi başgösterdi. Hız testlerinde önceleri 20 civarı iken şimdi 60-65 lere kadar çıkıyor, web sayfaları yavaş açılıyor, online oyunlar sürekli takılıyor. Sorunumu çözmenizi rica ediyorum.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Genel bir sorun olsa gerek. Bende de öyle. Oyun oynayamaz oldum. Bir kaç arkadaşımın da da durum aynı.

8Mbit NetLimitsiz (4mit e indirgenmiş)

yusuf24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

Dün göndermiştim zaten. Tekrardan göndereyim. Uzun süredir aynı problemi yaşıyorum gına geldi artık. Acil olarak bir çözüm bulursanız minnettar olurum.

Ayrıca internet üzerinden arıza kaydı yapmaya çalıştığım zaman hizmet numaranız bulunamamıştır gibi bir uyarı alıyorum. Hizmet numaramın doğruluğundan eminim. Online işlemler kısmındanda teyit ettim hizmet numaramı. Neden böyle oluyor acaba ?