yüksek ayarlarda bulanıklık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emin07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emin07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar öncelikle zaman ayırıp sorunumu okuduğunuz için teşekkür ederim, benim sorunum tüm oyunlarda ve mmorpg oyunlarda dahil ( eski yeni fark etmiyor ) yüksek çözünürlükte oynadığım zaman oyun bulanık gözüküyor bunun sebebi ne olabilir, ekran kartım gforce 1060 film izlerken herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum ama oyunlarda çok rahatsız ediyor düşük çözünürlükte bu olmuyor ama o zamanda dünyanın parasını verip o kartı neden aldım diye soruyorum kendime. Monitörüm 60 hz bununla bir alakası olabilirmi? yorumlarınızı bekliyorum.

sistem:
asus maximus V gene ana kart
8 gb hyperix tek slot ram
240 gb ssd
Zotac Gforce 1060 ekran kartı
i7 3770 işlemci
asus 23,8 VA249HE Full HD HDMI Flicker Free Eye Care monitör

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Keşke hangi oyunlar olduğunu da yazsaydın :D
Oyunların grafik ayarları bölümünde Render süzgeci ya da oranı olması lazım mesela PUBG'de;

1192027205_preview_Screenshot_2.png

Screen scale olarak geçiyor olması lazım bunu ne kadar yükseltirsen aldığın görüntü kalitesi daha net olacaktır tabi bu oran yükseldikçe FPS kaybı yaşayacaksın :)

emin07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Keşke hangi oyunlar olduğunu da yazsaydın :D
Oyunların grafik ayarları bölümünde Render süzgeci ya da oranı olması lazım mesela PUBG'de;

Ekli dosyayı görüntüle 61866

Screen scale olarak geçiyor olması lazım bunu ne kadar yükseltirsen aldığın görüntü kalitesi daha net olacaktır tabi bu oran yükseldikçe FPS kaybı yaşayacaksın :)

çok teşekkürler bugün girip bakıcam :D
Hemen yazıyorum Aion online, Dark And Light, Tomb raider özel yapım son oyunu.