YouTube'un Yepyeni Tasarımı

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Kısa bir süre önce oynatıcısını yenileyen YouTube şimdi yepyeni tasarımıyla karşımızda. Diğer yenilikler ve kullanım özellikleri yazının devamında; yeni YouTube burada!

Youtube'un yeni tasarımında ortaya alınan arama kutusu, videonun hemen altına alınan, gömme kodlarının ve sayfanın bağlantısının bulunduğu bölüm dikkatimizi çekiyor. Yeni tasarımda daha konforlu bir biçimde yorum yapabilir ve ilgili videolara ulaşabilirsiniz. Yeni tasarıma ulaşmak için tıpkı bu sayfada olduğu gibi ilgili YouTube sayfasının sonuna &v3 kodunu yapıştırmanız yeterli.

adriana_1_122.jpg

YouTube ayrıca etkin paylaşımı artırmak için anasayfada o an izlenen videolarıda göstermeye başladı. İzlenilen videolar oldukça hızlı bir şekilde güncelleniyor.

Kendini yenileyen YouTube'daki en önemli yenilik ise artık Google hesabınız ile YouTube'u dilediğinizce kullanabilmeniz. Ayrıca eski YouTube hesabınızı Google hesabınıza bağlayabilirsiniz.

Youtube_1_1_2.jpg

Bilgi için: YouTube
Yazan: Aydoğan Karagöz
SDN - http://shiftdelete.net

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
401
evet şu o an izlenen videoların yansıtılması güzel olmuş :)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
adamlar calışıyor helal olsun

iHSaN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adrina Lima'da bizi görecek mi? :D

Arama çubugunun ortaya alınmasıyla O an izlenen videolarının gösterilmesinden başka bir değişiklik yok gibi. Görünümü biraz daha değiştirebilirlerdi. ::)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Açıkçası Bana Pek güzel gelmedi.bu arada arama çubuğunuda değiştirmişler.reklam sokmadıkları yer kalmadı.bu arada izlediğiniz video güzelmiş :P :D

keF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google yine aynı yolu izliyor. blogger ı da satın aldıktan sonra gmail hesaplarını bu şekilde birleştirme imkanı vermişti.

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Değişiklik var ama o kadar olay yaratacak kadar değ,l bu arada aramıza kef gelmiş Hoşgeldin.Hayırlı olsun kef :)

Bozkurt9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana gore eskisi daha guzeldi...amma arkadaslar ben bu yeni tasarimda videolarin URL-ni bulamiyorum,onceler sag tarafinda olurdu,simdi sayfanin hic bi yerinde bulamadim...URL-i nerden kopyalamam lazim??yardimci olursaniz sevinirim...

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
adres çubuğunda yazıyo ya url :D
izlerkenki diyorsan : video penceresinde sağ altta üçgen var ona basıp en alttakine basınca çıkıyo.. :D

Bozkurt9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dun adresden goturduyumde indirememisdim,bugun indire bildim...sagol kardes...ama soylediyin bolgeyi bulamadim,bende yokmu acaba?orayi bi copy falan edib gosterirsen sevinirim...