- Reaksiyon puanı
- 2,168
Ajdarın adı bile yetmiş youtube'amahmuteser dedi ki:Bende arkadaş bir vidyo tavsiye etti onu izlicektim böyle oldu ama gogle den aratıp ajdarın çikita muz diye bir şey yazıyordu girdim site normaldi. ???
Troy dedi ki:
Anlaşılan sen google gruplarına üye değilsinTuningMert dedi ki:Uhhh.dikkatimi çekti resimde sekmelerdeki gmail gelen kutusu sayısına dikkat :-X :-\ :
elektr10 dedi ki:Anlaşılan sen google gruplarına üye değilsinTuningMert dedi ki:Uhhh.dikkatimi çekti resimde sekmelerdeki gmail gelen kutusu sayısına dikkat :-X :-\ :
elektr10 dedi ki:Anlaşılan sen google gruplarına üye değilsinTuningMert dedi ki:Uhhh.dikkatimi çekti resimde sekmelerdeki gmail gelen kutusu sayısına dikkat :-X :-\ :
elektr10 dedi ki:Ajdarın adı bile yetmiş youtube'amahmuteser dedi ki:Bende arkadaş bir vidyo tavsiye etti onu izlicektim böyle oldu ama gogle den aratıp ajdarın çikita muz diye bir şey yazıyordu girdim site normaldi. ???
O zaman şöyle bi güzel şaşırayım benTroy dedi ki:Gruplardan olmadığını hatırlatayım.
mahmuteser dedi ki:;D ;D ;D Ama ben ajdardan nefrett ediyorum
Kendi değerlerimizi bilelim.Türkiye'nin son dönemde yetiştirmiş olduğu en büyük sanatçısına nasıl böyle hitap edersiniz >l3urak dedi ki:mahmuteser dedi ki:;D ;D ;D Ama ben ajdardan nefrett ediyorum
etmeyen az wardır zaten sanırım kanımca ;D ;D
elektr10 dedi ki:Kendi değerlerimizi bilelim.Türkiye'nin son dönemde yetiştirmiş olduğu en büyük sanatçısına nasıl böyle hitap edersiniz >l3urak dedi ki:mahmuteser dedi ki:;D ;D ;D Ama ben ajdardan nefrett ediyorum
etmeyen az wardır zaten sanırım kanımca ;D ;D
Yeni klibini sabırsızlıkla bekliyorum.Albüm de çıksın artık.Kesin korsan yüzünden çıkarmıyordur albümü.Korsana hayır
Birisi hiperstar ajdar fan club kursun da üye olalım