Youtuber olmak için gerekli ekran kartı arıyorum bütçe 550 tl

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar youtuber olup bu işten para kazanmak istiyorum.
Öncelikle sistemim:
AMD Phenom II x4 965 Black Edition 3.4 GHz
Kingston Hyper-X 1333 MHz DDR3 6 GB RAM
Gigabyte 990XA-UD3 Anakart
Powercolor Radeon HD6870 Ekran Kartı (Ekran kartımın işlemcisinin biri yandı yerine kötü bir işlemci taktılar ve sonuç adeta rezil hiçbir oyunu oynayamıyorum takılmalar yüzünden)

Evet arkadaşlar sistemim bu ben Sapphire R9 270x 2 GB almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ne önerirsiniz o fiyata?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Kartın internetten linkini verebilir misin bakalım. Dual-x, vapor, toxic gibi türleri var. @Mr.Shadow

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
İyi bulmuşsun hem oyunlarda hem video düzenleme işlerinde hiç sıkıntı yaşatmaz 270x. Bütçene uygun yeterli :)

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu ise para icin girenler hep kaybediyolar eglenmek icin yapsan daha iyi olur senin icin emeklerin bosa gitmez en azindan

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Bence youtuber değil , bir editör ol :) Ekran kartına o kadar para vereceğine , bir 50 Tl kadar kısıp bir domain satın al kur siteni bak keyfine :)

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bence youtuber değil , bir editör ol :) Ekran kartına o kadar para vereceğine , bir 50 Tl kadar kısıp bir domain satın al kur siteni bak keyfine :)

50 tl beş günlük harçlığım onu da açarız sıkıntı değil :)

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Hocam editör olmak kolay mı. Tek başına siteyi nasıl yönetebilecek. Hem para kazanmak kolay değil. Adam youtubeda iyi iş yapar parayı kırar.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
İşte , emek verdiğin parayı tutmak kadar güzel birşey varmı :) Bir oyun tanıtır, biter :) Bağış toplar , sponsor bulur. Youtubeta da öyle yürüyor işler

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Siteyi kuracaksın tasarım sağlam, özgün ve dinamik olmalı onun için para ödeyeceksin. Teknoloji gündemini sürekli takip edeceksin anında yayınlayacaksın yazılarını, haberlerini. Sitenin reklamını yapacaksın yayacaksın onun içinde uğraşacaksın. Kesinlikle çok zor ve bunda ilerlemen için bir sermayen olması lazım. En iyisi youtube. Açarsın kanalını güzel videolar hazırlarsan sosyal medyada yayılması çok kolay olur hit alırsın. Para kazanmak için youtube adsense filan bağlıyorsun zaten. İşler iyi giderse para kazanırsın. Para kazanamasan bile tecrübe etmiş eğlenmiş olursun. :)

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ekran kartını sipariş ettim yorumlarınız için çok teşekkür ederim inşallah bu işi başarırım :) Belki de aranızdan bir yıldız doğar :D :D

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Arkadaşlar ekran kartını sipariş ettim yorumlarınız için çok teşekkür ederim inşallah bu işi başarırım :) Belki de aranızdan bir yıldız doğar :D :D
Hayırlı olsun. Başarılar :)