Youtubeden Video İndirme Programı

Serhatozturrkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar dört aydır Galaxy Note 8 kullanıyorum YouTube videolarını indirmek için Google Play üzerinden bildiğiniz veya önerileriniz program var mı ?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Mehaba,
Google'nin Youtube Go isimli uygulamayı ile video indirebilirsiniz. Müzik indirmek isterseniz de Play Store'de bulunmayan SnapTube isimli uygulamayı öneririm.

Serhatozturrkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mehaba,
Google'nin Youtube Go isimli uygulamayı ile video indirebilirsiniz. Müzik indirmek isterseniz de Play Store'de bulunmayan SnapTube isimli uygulamayı öneririm.

Hayir ben sadefe galerime yani telefonuma indirmek istiyorum videolari. O sekilde bir program varmi. Yani Instagram videolarını indirir gibi YouTube videolarını da galeriye indirmek istiyorum

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629

Serhatozturrkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Youtube Go'yu kullanabilirsiniz. Kendi indirme bölümü vardır daha sonra video ile işiniz bitince kolayca silebilirsiniz.

Bu video da göz atın:
Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=OR-vDb7MQUA

vet bunu biliyorum kendimde kullanıyorum yalnız buradaki videolardan mp3 e ceviremiyorum benim amacim galeriye indirip o videoyi mp3 dosyası haline getirmek . Mp3 çevirme programi var ancak videoyu galeriye indirmek gerekiyor. Youtube Go da sadece kendi bunyesinde indiriyor

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
vet bunu biliyorum kendimde kullanıyorum yalnız buradaki videolardan mp3 e ceviremiyorum benim amacim galeriye indirip o videoyi mp3 dosyası haline getirmek . Mp3 çevirme programi var ancak videoyu galeriye indirmek gerekiyor. Youtube Go da sadece kendi bunyesinde indiriyor
Evet biliyorum. Sizin için düzenlemesi daha kolay olur. Hem video hem de MP3 indirmek içim SnapTube'yi kullanabilirsin. Galeriye de kaydediyor.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Teşekkürler peki SnapTubenin APK sı ni atarmısınız ?
Snaptube – YouTube ve Facebook’tan ücretsiz video indirin

Bu linkten indirebilirsiniz. Uygulamayı ben de kullanıyorum. İşte bir ekran görüntüsü:
Screenshot_20180309-195916.png