Youtubede Para Kazanmayı Açamıyorum Yok Mu Bilen Bi Allahın Kulu?

kayraucklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar youtubede kanalım var MagnaDigital diye tahmini kazançlar bölümünde 3,88USD yazıyor bu tamam ama biz ne yapacağız da alacağız araştırdım biraz ancak yapamadım sürekli şu hatayı alıyorum kanal ayarlarında. googleden baktım

para kazanma butonuna bastığıda üstte bu hata beliriyor abicim nedir bunun yolu bi bakın ya???

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Yeni bir adsense hesabı açıp, adsense ile ilişkilendirdiniz mi?

kayraucklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adense hesabı nasıl açacağım velev ki açtım ilişkilendirmeyi nasıl yapacağım?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Sanırım siz adsense ile değil partner ile çalışıyorsunuz. O yüzden partneriniz olan machinima'nın ortaklık sözleşmesini detaylı olarak okuyunuz. Sanırım paypal üzerinden ödeme yapıyor.

kayraucklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lanet olsun ya :D e bu machinimadan ayrılma nasıl olacak ya da bu şirket gıcıklık yapıyormuş filan duydunuz mu? en iyi partner hangisi yada yada önce partner mi adsense mi????

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Sözleşmeyi imzalarken sizinle ne kadar anlaşma yapacağı yazılıdır büyük ihtimal. Diyelim ki 2 yıl imzaladınız, siz istek yollasanızda o atmazsa çıkamazsınız :)

Hangi partner nasıldır detaylı bilmiyorum ama özgün çalışan birisinin partnerlerle uğraşmaması daha iyi olur. Adsense ile çalışmak gibisi yoktur. Çoğu kişi ünlem sorunu yüzünden genellikle partnerlere yöneliyor.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
[h=1]Page Not Found[/h]We’re sorry, but the page that you’ve requested does not exist or is no longer available. If you feel that you have reached this page in error, please verify the web address and try again.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Sayfa bulunamadı diyor, linkte sorun var veya özel izin gerektirdiği için göremiyorum. O sayfadan ne yapacağım anlamadım. Sözleşmeniz 1 yıllıktır büyük ihtimal :)

kayraucklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş pm den e posta adresini versen ben pdf atsam sana?