Youtube'a video yükle para kazan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPARS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
youtubea_video_yukle_para_kazan13676403820_h1021989.jpg

Kullanıcıların hobilerini iş fırsatına çevirerek ürettiği içeriğin sayısı ve popülerliği oranında gelir elde etmesine imkan tanıyan YouTube İş Ortaklığı Programının, 6 Mayıs itibariyle Türkiye'de hayata geçeceği açıklandı.

Türkiye'de uygulanacak YouTube İş Ortaklığı Programı'nın, Google Türkiye ofisinde düzenlenen tanıtım toplantısına video konferans yöntemiyle katılıp, programa ilişkin bilgileri paylaşan Poropatis, YouTube'un, kullanıcılara kendi içeriklerini üretme imkanının bir adım ötesine geçerek kendi girişim modellerini oluşturabilecekleri 'YouTube İş Ortaklığı Programı'nı (YouTube Partnership Program) önümüzdeki Pazartesiden itibaren Türkiye'de de hayata geçireceğini söyledi.

KATKI SAĞLAYACAĞIZ
Poropatis, Türk kullanıcılar için yeni bir gelir modeli platformu yaratan YouTube'un, online dünyada yeni girişim modelleri sunarak internet ekonomisinin büyümesine katkı sağlamayı hedeflediğine işaret etti.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu güzel oldu yurtdışında banka hesabım olmadığı için kazanamıyordum paypalda deesteklemiyordu üç beş öğrenci parası kazanalım :D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
İyi kazandığım paraları aktarabileceğim artık :)

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bunun da vardır bi' bit yeniği. :)