Youtube

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan c0c41n3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

c0c41n3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1-2 gündür youtubede açtıgım videolar bir zaman sonra duruyor yarıda kesiliyor felan acaba problem nedir nasıl çözebilirim ?

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
1 haftadır da benim videolar bazen açılıyor, bazen beyaz ekran çıkıyor, bazen de video izlerken aynı ekrandaki başka bir videoyu yeni sekmeyle açınca önceki videonun görüntüsü onun üstünde kalıyor ne olduğu belli değil. Evrim geçiriyor galiba.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Arkadaşlar 1-2 gündür youtubede açtıgım videolar bir zaman sonra duruyor yarıda kesiliyor felan acaba problem nedir nasıl çözebilirim ?

Internet bağlantınız çok mu yavaş?

---------- Post added at 06:18 ---------- Previous post was at 06:14 ----------

1 haftadır da benim videolar bazen açılıyor, bazen beyaz ekran çıkıyor, bazen de video izlerken aynı ekrandaki başka bir videoyu yeni sekmeyle açınca önceki videonun görüntüsü onun üstünde kalıyor ne olduğu belli değil. Evrim geçiriyor galiba.

Hangi web tarayıcıyi kullanıyorsunuz? Flash playerinizi en son versiyonu ile güncellemeyi denediniz mi?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bende bir sorun yok...pc ve telden bile kesintisiz izliyorum.

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hangi web tarayıcıyi kullanıyorsunuz? Flash playerinizi en son versiyonu ile güncellemeyi denediniz mi?

chrome, flash player de 10.2
Yukarda bahsettiğim sorunlar 1 hafta öncesine kadar yoktu. Bence tarayıcı veya playerla alakalı bir durum değil. Ya da kurduğum bir şey etkilemiş olabilir ama onu da hiç sanmıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
videoları açıyorum ama yarıda ses kesiliyor video devam ediyor ama ses yok bazende video donup kalıyor alttaki kırmızı çubugun altındaki beyaz çubuk sonuna kadar dolu olmasına ragmen donuyor ve videonun ortasında loading amblemi dönüyor