YouTube videoma gelen yoruma nasıl tepki vermeliyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DESLAER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
4 sene önce 13 yaşında çektiğim bi videoya birisi aynı şu yorumu yazmış "yalanya bununu dinlemeyin bir şey bildiği yok ses tonuna tükürdüğüm" hakaret davası yememek için hep saygılı oldum buna dayanamayacak gibi yim ne yazmalıyım kanunlar içerisinde?

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
4 sene önce 13 yaşında çektiğim bi videoya birisi aynı şu yorumu yazmış "yalanya bununu dinlemeyin bir şey bildiği yok ses tonuna tükürdüğüm" hakaret davası yememek için hep saygılı oldum buna dayanamayacak gibi yim ne yazmalıyım kanunlar içerisinde?
Düşündüğün içinde kalsın. Raporla.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,809
Yazma, senin yorumunu okuyanlar kanaldan soğur. Sadece sil ve mailine korkutma amaçlı dava edeceğim vs. yaz.

enesenesbera

Doçent
Reaksiyon puanı
232
yorumu silin

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
bakın cidden birini mailden korkutmak hoş değil. O da sizi raporlarsa mail hesabı kapatlır sonra zaten iş biter. bütün hesaplar devre dışı. böyle birşey yapmayı önermem
sıkıntı çıkmaz heralde hakaret etmedim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi silersem adam gidecek aynı şeyi başkasına yapacak o çocuk üzülecek belki tüm herşeyi değişecek

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-01-07 194732.png
    Ekran görüntüsü 2021-01-07 194732.png
    44.8 KB · Görüntüleme: 91

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
iyi yaptın. Yaşı küçük youtuber lara bu tür yorum yazan çok kişi var. Bende bir kanal kuracağım umarım bende bu tür insanlarla karşılaşmam
inşallah karşılaşmazsın karşılaşırsanda benim yazdığım gibi yorum yaz yaşı kaç olursa olsun tırsar

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-01-07 194803.png
    Ekran görüntüsü 2021-01-07 194803.png
    24.8 KB · Görüntüleme: 96

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bence iyi bir küfürü hak etti. İçinde kalmasın. Annesinden başla, bacısından çık. Bak bakalım bir daha senin video'na bakabilcek mi.
bencede içimden ediyorum ama dışa vurunca haklıyken haksız oluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

edit- adam tırsıp yorumu sildi :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Bu işten para kazanan "büyük YouTuber" dediğimiz adamların çoğu görmezden geliyor. Bunu öğren. Her zaman nefret edenler ve etmeyenler olacak. Görmezden gel. Unutma ki o oturduğu yerden konuşuyor. Sen üretebileceğin en kötü şeyi üretmiş olsan bile bir şey üretmişsin. Diğeri sadece boş boş yorum yapıyor.

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bu işten para kazanan "büyük YouTuber" dediğimiz adamların çoğu görmezden geliyor. Bunu öğren. Her zaman nefret edenler ve etmeyenler olacak. Görmezden gel. Unutma ki o oturduğu yerden konuşuyor. Sen üretebileceğin en kötü şeyi üretmiş olsan bile bir şey üretmişsin. Diğeri sadece boş boş yorum yapıyor.
2-3 tane oyun videosu +18 yedi az önce :( bide böyleleri var

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
4k kanalım var, elemaların işine yarayacak çok video çektim ama sen gel küfür et, saydır, bu kadar gerizekalı olan bi yerde, bunlar normaldir, yapacağın şu, yorumu bildirip, şikayet ediyorsun küfür etti diye, bir daha asla ne kanalına nede başka videolarına yorum atamıyor.
Tekrar ettiği sürece youtube sitesinden sonsuza dek engelleniyor. Hiçbir şey yapmana gerek yok.