Youtube ve youtube gibi yerlerden birşey izlerken ses çıkmıyor!!

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar bi sorunum var daha çözemedim.Youtube ve youtube gibi flash video oynatan sitelerden birşey izlerken ses çıkmıyor 5+1 den.önceden çıkıyodu sora bi ara kendi kendine kayboldu ses.6 kanallı anakarta tümleşik ses kartım var.ordan izlediğim yerlerdeki sesleri 5+1 e vermiyor ancak onun aşşağısına taktığım kulaklıklara veriyor.Kaç defa format attım ama yine olmadı.ses sürücüsünü güncelleştirdim yine olmadı.aca neden olabilir bilen varmı ?

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tamam senin derdini ben anladım,sen herşeyin çözümünü bulup Bilgisayar tamircisi falan açcan
Baktınki piyasadaki Bilgisayarcılar formattan başka bişey bilmiyo,sen herşeyi öğrenip parayı kıracan :D
Ne gibi sorunun olabilir,hoperlör işte kabloları bakcan yada pc nin yanında verilen cd yi takıp Realtek AC 97 yazılımını kurucan yani ben bunu kullanıyom,yada flash ta sorun vardır
Belkide bu yazıyı okuyana kadar sorunu bulmuşsundur :)

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
hehe nasıl anladın planlarımı yahu :D :D ya benim ses sürüsü realtek hight definion.5+1 de çalşıyo onda sorun yok :D normal şarkıları dinliyom.bide ben 6 aydır sorunu çözemedim :D :Dkaç format geçti bide üstünden :D nese ya böle yaşamaya alışcaz :D

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Headhunter dedi ki:
hehe nasıl anladın planlarımı yahu :D :D ya benim ses sürüsü realtek hight definion.5+1 de çalşıyo onda sorun yok :D normal şarkıları dinliyom.bide ben 6 aydır sorunu çözemedim :D :Dkaç format geçti bide üstünden :D nese ya böle yaşamaya alışcaz :D
:} :D

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
ya benim bu soruna çare bulcak kimse yok mu?

msukru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bendede aynı sorun var realtek hd ses kartı var ve internetten video izlerken ses çıkmıyor. Kayıtlı videoları çaldığımda ses çıkıyor fakat internettekilere ne oluyorsa ses çıkmıyor. sen çözdüysen sorunu yardımcı olurmusun . teşekkür ederim şimdiden