James Howlett
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,724
Nasıl oynuyorlar arkadaşlar bilgide vermemişler nasıl yükleniyor telefona zarar verir mi hiçbir bilgi yok bilen varsa aydınlatabilir mi?
GTA 5 90 GB telefonda oynanmaz.Onlar yalan video.Nasıl oynuyorlar arkadaşlar bilgide vermemişler nasıl yükleniyor telefona zarar verir mi hiçbir bilgi yok bilen varsa aydınlatabilir mi?
Yok. Olsa keşkeYorumlarda çoğu kişi demo olduğunu söylemiş ve çoğu yorum olumsuz. Önermiyorum. Geforce nowda gta 5 vermıydı
gta 5 haritasının bir kısmı + gta 5 karakterleri + gta 5 animasyonlarıNasıl oynuyorlar arkadaşlar bilgide vermemişler nasıl yükleniyor telefona zarar verir mi hiçbir bilgi yok bilen varsa aydınlatabilir mi?
Geforce nowda gta 5 ve rockstar oyunları yokgta 5 haritasının bir kısmı + gta 5 karakterleri + gta 5 animasyonları
hepsini birleştir apk yap oldu sana gta 5hepsi yalan bunların inanmma apk olarak iniyorsa ztn belli coğu da pc den görünütüyü telefona aktarıp oynuyor yada ge force now ile oynuyor
Öyle nasıl oynanıyor peki aktarma yada geforce now bu işlemi yapınca telefonla işe gidince oynanabilir mi?gta 5 haritasının bir kısmı + gta 5 karakterleri + gta 5 animasyonları
hepsini birleştir apk yap oldu sana gta 5hepsi yalan bunların inanmma apk olarak iniyorsa ztn belli coğu da pc den görünütüyü telefona aktarıp oynuyor yada ge force now ile oynuyor
onları bilmiyorum ben maalesefSon olarak half life serisi ve max payne 2 oynayanları gördüm bu oyunlar eski bu konu hakkında bilginiz var mı
unutmuşumGeforce nowda gta 5 ve rockstar oyunları yok
GB ile alakası yok 512GB, 1TB cihazlar var artık.GTA 5 90 GB telefonda oynanmaz.Onlar yalan video.
Beleş olsa indirip oynarım benGTA 5 90 GB telefonda oynanmaz.Onlar yalan video.
GB ile alakası yok 512GB, 1TB cihazlar var artık.
Geforce Now veya Steam Remote Play ile oynayabilirsiniz onun dışında yükleyip mobil uygulama olarak oynayamazsınız. Sakın APK verirlerse indirmeyin virüs yuvası onlar.
remote play şey sanırım bilgisayarında oyun açıkken onun ekranını telefonuna yansıtıp oradan oynuyorsun. Kendim deneme fırsatım olmuştu.Steam remote play nasıl birşey açabilirmisin konuyu biraz mesela yeni demeyelim ama kütüphanede olan eski oyunlar oynanır mı half life serisi mafia 1 max payne 2 gibi
Bilgisayara indiyorsun oyunu ve telefonunla steamini eşleştirip koltuğuna uzanıp oynuyorsun. Aslında PC’de çalışıyor ama ama telefondan yönetiyorsun yani. Steamdeki tüm oyunlarda oluyor diye biliyorum.Steam remote play nasıl birşey açabilirmisin konuyu biraz mesela yeni demeyelim ama kütüphanede olan eski oyunlar oynanır mı half life serisi mafia 1 max payne 2 gibi
remote play şey sanırım bilgisayarında oyun açıkken onun ekranını telefonuna yansıtıp oradan oynuyorsun. Kendim deneme fırsatım olmuştu.
Anladım ev içinde oluyor yani işe gidince oynanmıyor.Bilgisayara indiyorsun oyunu ve telefonunla steamini eşleştirip koltuğuna uzanıp oynuyorsun. Aslında PC’de çalışıyor ama ama telefondan yönetiyorsun yani. Steamdeki tüm oyunlarda oluyor diye biliyorum.
Adı Steam Link’miş özür dilerim karıştırmışım.Anladım ev içinde oluyor yani işe gidince oynanmıyor.
Bunun için yapılması gerekenler ne örnek video vs var mı?