Youtube özgün kanal fikrim. Düşüncelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan recx323
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

recx323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlarım Youtube da bir kaç özgün fikirlerimden birini size danışmak istiyorum.

Ben 125 Kiloyum kanalımda 125 kilodan zayıflamaya başlayıp yani spor yaperken yemek yerken eğlenirken kayıt yapmak istiyorum güzel bir montajla tamamlamak istiyorum. Hemde neler yaptıklarımı izleyenlere anlatmak ne kadar fayda sağladığını söylemek haftada ayda kaç kilo verdiğimi paylaşmai yemek listemi paylaşma eğlenceli anlatımla kanalın tutma oranı nedir tabi bana bağlı ama genede fikirleriniz almak isterim

Öncelikle sorularım şu: Kanal hemen kilolulara hitap edecektir zayıflamak isteyenlere yani. birazda eğlence için izleyenleri düşünürsek ortalam kaç bin insana hitap edebilirim ?

2. bu fikri daha nasıl geliştirebilirim

3.Bukadar Az kişiye hitap etmemin daha fazla kişiyede hitap etmemin yolları

4.belli bir kiloya düştüğümde ise aynı kanalda bu seferde kas çalışması için aynı şeyi yapıcam mantıklı olurmu

son soru: Bu kanalın devamlılığı Ne kadar olur ortalama süre tahmini ?

mskorkmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba dostlarım Youtube da bir kaç özgün fikirlerimden birini size danışmak istiyorum.

Ben 125 Kiloyum kanalımda 125 kilodan zayıflamaya başlayıp yani spor yaperken yemek yerken eğlenirken kayıt yapmak istiyorum güzel bir montajla tamamlamak istiyorum. Hemde neler yaptıklarımı izleyenlere anlatmak ne kadar fayda sağladığını söylemek haftada ayda kaç kilo verdiğimi paylaşmai yemek listemi paylaşma eğlenceli anlatımla kanalın tutma oranı nedir tabi bana bağlı ama genede fikirleriniz almak isterim

Öncelikle sorularım şu: Kanal hemen kilolulara hitap edecektir zayıflamak isteyenlere yani. birazda eğlence için izleyenleri düşünürsek ortalam kaç bin insana hitap edebilirim ?

2. bu fikri daha nasıl geliştirebilirim

3.Bukadar Az kişiye hitap etmemin daha fazla kişiyede hitap etmemin yolları

4.belli bir kiloya düştüğümde ise aynı kanalda bu seferde kas çalışması için aynı şeyi yapıcam mantıklı olurmu

son soru: Bu kanalın devamlılığı Ne kadar olur ortalama süre tahmini ?

Fikrin güzel ve mantıklı. Elimden geldiğince birkaç fikir verebilirim.

-İlerleyen zamanlarda kas çalışması yapabilirsin. Buna ek olarak: her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır sözünü dikkate alıp; farklı kişilerin hayat/zayıflama hikayelerine de yer vererek çok sesli bir kanala dönüşebilirsin. (Takipçilerinin gönderdiği özgün içerikler )

-Abonelerin için kanalının bağlantılarını sosyal medya hesaplarında paylaşmaları karşılığında çekilişle hediyeler dağıtabilirsin; bu kanalını daha çok kişinin duymasını sağlar ve abone/izlenim sayın bununla bağlantılı olarak artar.

-Dünyada ve ülkemizde fazla kilolarından şikayetçi birçok insan var. Bu insanların hepsi senin potansiyel takipçin; onların sık takıldığı forum/portal/grup gibi mecralarda hoş ve dolu içerikler sunarak onları kanalına çekebilirsin.

-Kaliteli içerik üretirsen ve takipçilerin/abonelerinle sürekli etkileşim halinde olursan; viral yoluyla zaten içeriklerin paylaşılacak ve daha çok insanın ilgi alanına girmiş olacaktır. Bu da kanal devamlılığını sağlar.

Spor ve yayın hayatında başarılar dilerim :)