Youtube kanalıma para gelmiyor ?

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir youtube kanalı açtım ve tutucak gibi gerçekten 2 gün önce attığım ilk video şuan 300 görüntülenmeye sahip, bunda bir sıkıntı yok fakat benim 2 videom var toplam 400 görüntülenmem var videoda reklamdan para kazanma falan herşey açık hani birde o video düzenlemeye girince oradaki dolar işareti de yanıyor para kazanıyor diye fakat 400 görüntülenmeye rağmen 1 krş bile kazanamadım biliyorum reklama tıklayarak oluyor ama 1 kişi bile tıklamaz mı reklama ? adsense hesabına bağlamadım şuanlık, fakat youtubede para birikebiliyor demişti bir youtuber yardım lütfen ?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Ben 300-400 tıklamaya para vermiyor diye biliyorum. Öyle olsa herkes para kazanır.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Videonun telif hakkı icermemesi gerekiyor. Mesela 160k izlenmiş videom var ama videoda kullandığım müzikten dolayı telif hakkı içermekte o yüzden bir kazanç almıyorum.

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hicbir telif hakkim yok. 1 krs kazansam umutlanicam da para gelmiyor diye supheleniyorum. sabırsa sabrederim düzenli olarak videolarımı atarım ben bu kanalı büyütceğime inaniyorum :thumbup1:
Youtubede tahmini kazanclarda 0 krs gözüküyor baska bi yerinde falan kazanç istatistiği falan var mı ?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
hicbir telif hakkim yok. 1 krs kazansam umutlanicam da para gelmiyor diye supheleniyorum. sabırsa sabrederim düzenli olarak videolarımı atarım ben bu kanalı büyütceğime inaniyorum :thumbup1:
Youtubede tahmini kazanclarda 0 krs gözüküyor baska bi yerinde falan kazanç istatistiği falan var mı ?
Kanalınızı adsense'e bağladınız mı? Veya başka bir partner ile mi çalışıyorsunuz? Adsense'ye bağladıysanız kanalınızı Youtube'tan değil adsense'den bakabilirsiniz..

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bağlamıştım ama bağladığım adsense hesabında sanki youtubeye bağlamamışım gibi hiçbirşey yok şimdi yeniden nasıl bağlarım

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Youtube'a giriş yaptığın mail adresi ile adsense'e girdiğin mail adreslerini farklı yapıp o şekilde bağla :)

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
birde adsenseye kaydolurken 1 hafta içinde bakıcaz falan diyorlar kabul etmemiş olabilirler mi ? ayrıca benim 2 adsense hesabım var ikisinede girerken aynı sorun

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Evet sizin adsense hesabınızı kabul edecekler ondan dolayı sorun oluyor olabilir.

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten youtube de para birikiyor biraz mevcuatım olunca bi şekilde yaparım zaten adsense olayını :D ben sosyal medyada youtube de facebook da hep reklam yaparak görüntülenme sayımı artırıyorum sizin bi öneriniz var mı kanalı büyütme konusunda ?