Tekno Cash
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
herkeze merhaba öncelikle intro nedir bunu anlatayım bir çoğumuz youtube kullanıyoruz ve farklı insanların ve kanalların videolarını izliyoru ve dikkat edersinizki çoğu kanalın videosunun başında kendi kanalının introsu dedimiz müzikli bir video vardır bu videonun amacı izlericilere farkındalık yaratmaktır ve kanalınıza özen gösterdinizi ve ileride dahada güzel içerikler paylaşıcanızı izleyicilere anlatnış olursunuz tabiki yaptınız intro da güzel olmalıki izleyicinin de hoşuna gitsin aksi halde uzun sıkıcı introlar izleyiciyi sıka bilir ve videonuzdan ayrılmalarına sebep olabilir
neyse konumuza gelirsek aslında bu intro işini online yapan siteler var ama hepsi ücretli ücretsiz olanlarda var tabiki ama introları çok kötü ve sanki ateri oyun açılışları gibi yani kullanıcıyı en baştan sıkabilir
ama ben sizler için 10 tane intro videosu toparladım beğendiniz intro klibini bir video editör ile kesip kendi kanalınıza uygun şekilde tasaylara bilirsiniz
neyse konumuza gelirsek aslında bu intro işini online yapan siteler var ama hepsi ücretli ücretsiz olanlarda var tabiki ama introları çok kötü ve sanki ateri oyun açılışları gibi yani kullanıcıyı en baştan sıkabilir
ama ben sizler için 10 tane intro videosu toparladım beğendiniz intro klibini bir video editör ile kesip kendi kanalınıza uygun şekilde tasaylara bilirsiniz