YouTube İntro

c1han.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,
YouTube da kanal açtım kendime., henüz videom yok. İntromu şu şekilde yapacaktım: Hani şu her fotoda biraz hareket edip her kareyi tek tek fotoluyorlar ya. O şekilde yapmak istiyorum. Fotolar hazır. 123 tane foto çektim. bunları nasıl birleştiririm. Ve bir de youtube da kendi videoma kendi müziklerimden eklemek istiyorum. fakat öyle bir seçenek yok maalesef. bu iki konuya yardım lütfen.

Son düzenleyen moderatör:

c1han.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
up up! Beyler aslında şunu söyleseniz yetecek. Çok geniş kapsamlı bir video düzen programı lazım. YouTuberların kullandığı tarzdan

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Bildiğim kadarıyla Adobe after effects programından yapılıyor

S

SDN Anonim 494645

SDN Okuru
Senin için en kısa çözüm;
Videohive gibi sitelerde pratik temalar satılmakta. 5$, 10$ gibi rakamlarla. Onlardan satın alarak üzerinde istediğin değişikliği yapabilirsin. Zaten izlediğin bir çok YouTube kanal sahipleride aynı şekilde yapmaktadır. Kimse Aftereffect bilecek diye bir şart yok :).

Ama video çekip, video düzenleme işine giriyorsan ve geniş kapsamlı bir şey istiyorsan en azından Sony Vegas gibi pratik bir montaj programını kurcalayarak hakim olmalısın. (Sony Vegas önerdim çünkü kullanımı, kısayolları vs. çok pratik yeni başlayan biri için. Profesyonellik istersen Adobe Premiere öneririm)

c1han.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Senin için en kısa çözüm;
Videohive gibi sitelerde pratik temalar satılmakta. 5$, 10$ gibi rakamlarla. Onlardan satın alarak üzerinde istediğin değişikliği yapabilirsin. Zaten izlediğin bir çok YouTube kanal sahipleride aynı şekilde yapmaktadır. Kimse Aftereffect bilecek diye bir şart yok :).

Ama video çekip, video düzenleme işine giriyorsan ve geniş kapsamlı bir şey istiyorsan en azından Sony Vegas gibi pratik bir montaj programını kurcalayarak hakim olmalısın. (Sony Vegas önerdim çünkü kullanımı, kısayolları vs. çok pratik yeni başlayan biri için. Profesyonellik istersen Adobe Premiere öneririm)
çok tşkler cevap için hemen bakacağım.

c1han.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
şu anlık basit eğitim videoları çektiğim için Windows movie maker kulandım 5-6 videomda. henüz videoları atmadım. arkadaşın dediği adobe after effect i henüz indirmedim