Youtube İçi̇n Eki̇pman Bi̇lgi̇si̇

Y.emre3455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle Merhabalar
Youtube kanalım var ufak çaplı yeni para kazanma açıldı
kanal amerika üzerinde açık
kendimize ekipman almayı düşünüyorum kamera mikrafon vs daha gerekli ne varsa
Şuanda da ıphone 12 pro max ile çekiyoruz
bütçe sıkıntısı yoktur türkiye ye göre uygun fiyat var
Önerileriniz benim için önemlidir.
Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Öncelikle Merhabalar
Youtube kanalım var ufak çaplı yeni para kazanma açıldı
kanal amerika üzerinde açık
kendimize ekipman almayı düşünüyorum kamera mikrafon vs daha gerekli ne varsa
Şuanda da ıphone 12 pro max ile çekiyoruz
bütçe sıkıntısı yoktur türkiye ye göre uygun fiyat var
Önerileriniz benim için önemlidir.
Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler.
Kanalınizda ne tür içerikler cekiyorsunuz

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Altın arama derelerde nehirlerde
Güzel fikir, eğer bütçeniz biraz daha uyumluysa yayın işine girin bence guzel bi sistem toplayark
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel fikir, eğer bütçeniz biraz daha uyumluysa yayın işine girin bence guzel bi sistem toplayark
Ben öyle yapicam mesela, yazı bekliyorum, para biriktirip inşallah güzel bişe alicm

Y.emre3455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
evet girmeyi düşünüyoruz sistem herşey hazırlanıyor kanala videolar amerikada çekiliyor ben türkiyede editini vs yapıyorum hatta dmax deki yayınlanan altın araması yapan adamlarla bi 5 günlük çekimimiz var ben ameikaya gittiğim zaman hedefliyorum amcam çekimi yapıyor videoları ben orda olmadığım için çoğu şeyi yapamıyoruz

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989

Ben öyle yapicam mesela, yazı bekliyorum, para biriktirip inşallah güzel bişe alicm
Tabi bu biraz ilgi alaninada çıkıyor, yayıncı olmadanda işini büyüten çok kişi var, fikir verdim sadece

Y.emre3455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tabi bu biraz ilgi alaninada çıkıyor, yayıncı olmadanda işini büyüten çok kişi var, fikir verdim sadece
tabikide çok teşekkür ederim ekipman hakkında bilgi verme imkanınız varmıdır ne tarz ekipmanlar kullanabilirim aklımda bi kaçtane var ama danışmak her zaman iyidir

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
tabikide çok teşekkür ederim ekipman hakkında bilgi verme imkanınız varmıdır ne tarz ekipmanlar kullanabilirim aklımda bi kaçtane var ama danışmak her zaman iyidir
@Rizelimapper53

Bu hocamiz iyidir, bekleyin o size daha detaylı yardimci olur, en ince parçasına kadar

@Rizelimapper53

Bu hocamiz iyidir, bekleyin o size daha detaylı yardimci olur, en ince parçasına kadar
İnşallah görür, yardim etmeyi cok sever kendisi

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Eğer problem yaşatmıyorsa 12 Pro Max ile devam etmenizi öneririm, bir kamera yerindedir.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989

Y.emre3455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eğer problem yaşatmıyorsa 12 Pro Max ile devam etmenizi öneririm, bir kamera yerindedir.
hayır herhangi bir problem yaşamıyoruz zaten yeni aldık 1 gün oldu ama tabi kanal büyüyor dış sesler vs geliyor mic. kullanmıyoruz daha prof birşeyele geçmeyi hedefliyoruz oyüzden danışmak istedim aklımda açıkçası sony a7ııı var ama tabi pek bilgim olmadığı için danışmak istedim

Sanırsam yaka mikrofonu veya kamera tarzı istiyor. Kendisine sormak lazım :)
aynen hocam anladınız çünkü mikrafonsuz dış ses çok geliyor özellikle akan derelerde içerik çekilirken çoğu videoyu sildirdim çünkü derenin sesi bizim sesi bastırıyor

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
hayır herhangi bir problem yaşamıyoruz zaten yeni aldık 1 gün oldu ama tabi kanal büyüyor dış sesler vs geliyor mic. kullanmıyoruz daha prof birşeyele geçmeyi hedefliyoruz oyüzden danışmak istedim aklımda açıkçası sony a7ııı var ama tabi pek bilgim olmadığı için danışmak istedim
Yorumları vs. iyi. Video kalitesi de güzel duruyor. Ki benim de pek ilgi alanıma girmez.

Profesyonel bir çekim için ortalama bir yaka mikrofonu işinize yarar.

aynen hocam anladınız çünkü mikrafonsuz dış ses çok geliyor özellikle akan derelerde içerik çekilirken çoğu videoyu sildirdim çünkü derenin sesi bizim sesi bastırıyor
Ayrıca profesyonel bir çekim için ara yerlerde GoPro kameraları çok işinize yarar.

Y.emre3455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yorumları vs. iyi. Video kalitesi de güzel duruyor. Ki benim de pek ilgi alanıma girmez.

Profesyonel bir çekim için ortalama bir yaka mikrofonu işinize yarar.
anladım tabikide peki bu konu ile ilgi tam kimden bilgi alabilirim bilgi verebilirmisiniz

Y.emre3455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
valla çok iyi olur hocam kamera mikrafon vs hakkında bütçe sıkıntı değil profta olabilir yarı profta olur yurtdışından alıcağımız için pek sorun yok

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
valla çok iyi olur hocam kamera mikrafon vs hakkında bütçe sıkıntı değil profta olabilir yarı profta olur yurtdışından alıcağımız için pek sorun yok
Bu tarz bir GoPro işine yarayabilir. Taşınabilir, ve blog tarzı işler için oldukça iyi. 1. Şahıs bakış açısı ile çekim yapabilirsin.

Y.emre3455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu tarz bir GoPro işine yarayabilir. Taşınabilir, ve blog tarzı işler için oldukça iyi. 1. Şahıs bakış açısı ile çekim yapabilirsin.
aynısından aldık ama prof mikrafon bağlamak sıkıntı olabilir çünkü öncesinde go pro 7 vardı indirimli olarak 200 dolar civarına go prodan bunuda aldık ama demek istediğim kamera tarzı birazdaha sony a7ııı gibi tarz kameralar bi bakabilirseniz

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
evet girmeyi düşünüyoruz sistem herşey hazırlanıyor kanala videolar amerikada çekiliyor ben türkiyede editini vs yapıyorum hatta dmax deki yayınlanan altın araması yapan adamlarla bi 5 günlük çekimimiz var ben ameikaya gittiğim zaman hedefliyorum amcam çekimi yapıyor videoları ben orda olmadığım için çoğu şeyi yapamıyoruz
Onu hep izlerim.Eğer çıkacağın yayını söylersen izlerim.

Y.emre3455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Onu hep izlerim.Eğer çıkacağın yayını söylersen izlerim.
tv de çekim yapmıyoruz ama youtube da 2 bölüm attım 3 bölümde yarın yüliyeceğim ordan arama ve adamlarla kısa konuşma var bakabilirsiniz

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,767
Kamera olarak şu an için fujifilm xt200 vlogger kit alabilirsiniz. Ayrıca bu kamera için bir gimbal alırsanız daha iyi olacaktır.Yanına aksiyon kamerası olarak go pro max öneririm. Hem 360 çekim hem de ön veya arka kamera ile geçişli çekimler yapabilirsiniz.Birde rode wireless go 2 alırsanız bu sistemi tamamlamış olursunuz.

Y.emre3455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kamera olarak şu an için fujifilm xt200 vlogger kit alabilirsiniz. Ayrıca bu kamera için bir gimbal alırsanız daha iyi olacaktır.Yanına aksiyon kamerası olarak go pro max öneririm. Hem 360 çekim hem de ön veya arka kamera ile geçişli çekimler yapabilirsiniz.Birde rode wireless go 2 alırsanız bu sistemi tamamlamış olursunuz.
Çok teşekkür ederim verimli bi bilgi oldu şimdi siparişi vericem ebay walmart tan bakıcağım