YouTube Giriş İçin Ayarlarını Yapamayanlara

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
YouTube'a girmek için bir çok yol var. Proxy,Dns ve diğer illegal siteler. Bunlarla uğraşmadan sadece YouTube'a girmenin artık minik bir programı var.

Dns adreslerini değiştiremeyen, Proxy kullanamayan ve proxy sitelerinden pop-up reklamlardan bıkmış kullanıcılar için tasarlanmış minik bir program.

Peki bu program nasıl çalışıyor.
İlk önce DNS adreslerinizi OpenDns e yönlendiriyor. Sonra host adresini güncelliyor.

Siz bu programı indirdikten sonra tek yapmanız gereken dosyayı açıp başla butonuna tıklamanız.Ardından tarayıcınıza www.youtube.com diye yazmanıza da gerek yok. Kendisi açıyor. Sadece YouTube değil. Bütün TTnet tarafından yasaklanmış sitelere de giriş yapabiliyorsunuz. En önemli özelliği hızdan hiç düşmüyor...

Ip yasakları da sorun olmuyor.Ve Videolarınız hızından hiç düşmüyor.Youtube'un Bütün scriptlerinden yaralanabiliyorsunuz. Diğer programlarla sadece video izlerken bu yolla video da yollayabiliyorsunuz.

Program virüs taramasından geçmiştir. İçinde kötü niyetli yazılım bulunmamaktadır.
Dosya Vista İşletim Sistemi İçinde %100 Uygundur

Dosya Boyutu 9.0Kb

Download

Hazırlayan: Burak Öztürk
Bilgi İçin : ZakkumBot
SDN - http://shiftdelete.net

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
suan ıhtıyacım yok host dosyasını degıstırdıgım ıcın rahat gırıyorum....

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bugun forum hakikatende bilgilendirme konusunda iyi çalışıyor.sabahtan beri epey hoş konu başlıkları gördüm.

kısır çekişmelerden ,sonu olmayan karşılıklı atışmalardan bıkmaya mı başladık nedir:)

paylaşım için teşekkürler burak

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
araştırmaa ...

araştırma ...

araştırmaa :D :D

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Entere bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defterini seçiniz ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazınız.

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com

ve adres çubuğuna www.youtube.com yazarak sorunsuz ve hızlı bir şekilde girin

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Entere bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defterini seçiniz ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazınız.

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com

ve adres çubuğuna www.youtube.com yazarak sorunsuz ve hızlı bir şekilde girin

Bunu yaptım ama işe yaramıyor ?