YouTube Doğru Olanı mı Yaptı?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Online video paylaşım sitesinin yeni 16:9 geniş ekran formatıyla ilgili görüşlerinizi bizzat yapım ekibine bildirmek ister misiniz?

YouTube'un geçtiğimiz günlerde yaptığı format değişikliği, kullanıcılardan pek de beklendiği gibi bir tepki almadı. Uzun metrajlı film gösterimlerine hazırlık olarak görülen ve büyük eleştirilere neden olan geniş ekran formatı hakkında açılan geri bildirim grubu da bazı YouTube kullanıcılarının öfkeli mesajlarına sahne oldu. Genel görüş ise, 4:3 veya 16:9 arasındaki tercihin kullanıcıya bırakılacak şekilde opsiyonel olması yönünde. Siz de YouTube'un yeni görüntüsü hakkında sesinizi bizzat site ekibine duyurmak istiyorsanız, bu gruba katılarak mesaj bırakabilirsiniz.

:: Fikrinizi YouTube'dan önce SDN forumlarında paylaşın.

Bilgi İçin : YouTube Geri Bildirim Grubu
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Youtube açılsın 16:9 u mahkemeye vereceğim...
bunun çok karmaşık bir şifre olduğunu asıl amacını Türkiye yi 9 eyalete bölmek 9 eyaleti de 16 ile bölmek olduğunu bildirecem... bizim Hakimler inanır tekrar kapatrı Youtube u :D
---------
Konuya tekrar gelecek olursak ben seviyorum 16:9 u iyi olmuş :D eskisini isteyenler yeniliğe kapalı statükocular... onlara yeni ne gösterirseniz gösterin karşı çıkacaklardır...

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
eski görüntü daha iyiydi,aslında seçenek sunmaları lazım,4:3 - 16:9 şeklinde 2 menü olmalı isteyen istediğini seçmeli,ben eski görüntüyü seviyordum bunu sevmedim şahsen

KIFO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16:9 olması çok güzel yalnız HD/2 yerine HD'nin kendi çözünürlüğü koyması yerinde olurdu. Ama www.vimeo.com'dan şaşmam.!

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yahu allah aşkına çok tepki vermişler millet ağzına geleni söylemiş falan 4:3 ne ya :)

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bende geri bildirim yapmak istedim ama youtube kapalı ne yazık ki !!!

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
boşverin ztn bizim ülkeye yasak :D

robinest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki seçenek niye sunmuyorlar ki profilimizden ayarlayalım :S

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hiç sorun değil. Yeter ki; bizim bulduğumuz açığı da kapatmasınlar. :)