YouTube Desktop

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
YouTube Desktop video aramak, izlemek ve dilediğiniz formatta indirmek için hazırlanmış web tabanlı bir uygulama. Detaylar haberde.

Bu uygulama için daha önce tanıttığımız Ashampoo Clip Finder'ı web tarayıcılarına getiren bir uygulama diyebiliriz. YouTube Desktop'u farklı kılan şey ise sahip olduğu ekstra özellikler. Bu uygulamanın farkı, ilk etapta videolarınızı avi, mp4 (iPod), mov, 3gp (cep telefonlarınız için), wmv, flv, exe olarak indirmenize olanak vermesidir diyebiliriz..

youtube_desktop_thub.png

Anasayfada yaptığımız bir arama ve sonuçları.

Diğer Özellikler

:: İzlediğiniz son 20 videoyu hesabınızda saklar böylece daha sonra tekrar kontrol edebilirsiniz.
:: Videolarınızı boyutlandırabilirsiniz, tek yapmanız gereken köşesinden tutup çekmek.
:: Video listenizi oluşturup, kaydedebilirsiniz.
:: Sıkça karşılaştığımız bir özellik olan, sürükle bırak denetimiyle video listenizi daha hızlı oluşturabilirsiniz.
:: Videoları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

YouTube_Desktop_2_thub.png

Video izlemek için tıkladığınızda küçük bir pencere açılıyor, tasarım harika.

Henüz Beta

Bu uygulama şimdilik beta ve davetiye ile kayıt alıyor. Siteye girdiğinizde aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız. Dert etmeyin, JOIN THE BETA'ya tıkladıktan sonra e-posta adresinizi yazın. En kısa süre içinde size yanıt gelecektir.

Uygulama geliştirilmeye devam ediyor, yeni özellikler eklenecek. Bİzim hoşumuza gitti, bir de beta aşaması bittiğinde incelemek gerekiyor.

YouTube_Desktop_anasayfa_thub.png

Devamlı video izliyorsanız, kayıt olmak için beklemeyin.

Bilgi için: YouTube Desktop
Yazan: Burak Barbak
SDN - http://shiftdelete.net

kraydn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel artık aradığımız videoları kısadan bulacağız :)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
tşkler bilgilendirme için yararlı bi şeye ben ziyor özellikle istediğimiz formatta indirebilmesi

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Cevap ne zaman gelir bilmiyorum ama söylenenleri yaptım.
Özellikleri güzel, tabi kullanınca daha iyi anlaşılır. :)

Teşekkürler.