16 Nisan 2013 #1 B Buğra1968 Öğrenci Katılım 11 Nisan 2013 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Merhaba arkadaşlar Youtubeda yüklediğim video yu arkadaşım silmiş.benim bu videoları geri alabilme ihtimalim var mı yardımcı olurmusunuz?
Merhaba arkadaşlar Youtubeda yüklediğim video yu arkadaşım silmiş.benim bu videoları geri alabilme ihtimalim var mı yardımcı olurmusunuz?
16 Nisan 2013 #2 dadaş27 Profesör Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 2,276 Reaksiyon puanı 7 Puanları 218 Bildiğim kadarıyla yok, sildin çünkü videoyu. Tekrar yüklemen gerekecek.
16 Nisan 2013 Konuyu başlatan #3 B Buğra1968 Öğrenci Katılım 11 Nisan 2013 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 nikney dedi ki: Bildiğim kadarıyla yok, sildin çünkü videoyu. Tekrar yüklemen gerekecek. Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkür ederim videolar elimde olmadığı için sormuştum giden gitmiş yani
nikney dedi ki: Bildiğim kadarıyla yok, sildin çünkü videoyu. Tekrar yüklemen gerekecek. Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkür ederim videolar elimde olmadığı için sormuştum giden gitmiş yani