Youtube Bozuldu Videolar Yeşil

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Donanım hızlandırmayı kapatmadan artık video izleyemiyorum nedense.Donanım hızlandırmayı kapatınca da videolar daha kötü gözüküyor.1080p kasıyor falan.İşlemcim AMD A10 4600M ekran kartım hd7670(dual graphics).Ve sizde de youtube seçim ekranı değişti mi şunun gibi oldu bende.Videolar da daha geç yükleniyor.Yanlış hatırlamıyorsam birgün windowsa girdim masaüstü geldi kendi kendine yeniden başlattı pc kendini ondan sonra oldu.
KlwAa18.png

W77ytxN.png

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bende herhangi bir sorun yok tüm kaliteleri izleyebiliyorum donanım özelliği kapalıykende bir sorun yok

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya şu hızlandırmayı açmam lazım açmayınca tüm videolar kötü gözüküyor 1080p oynatamıyorum falan bir çözümü yok mu hızlandırma açıkken video izlemenin

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
İki ekran kartı var. Güçlü olanın (sürücülerini de yükledikten sonra) çalışmasını sağlarsan düzgün görüntülersin.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Html5 ise şu sorunlar var
-Tam ekrana girip çıkarken çok bekliyor site kafayı yiyor biraz.
-1080P de falan video ile ses orantılı değil ses önden video arkadan geliyor.Video yavalşıyor birden hızlanıyor.
Eskiden böyle sorunlar yoktu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İki ekran kartı var. Güçlü olanın (sürücülerini de yükledikten sonra) çalışmasını sağlarsan düzgün görüntülersin.
Bir deneyim hocam

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhaba arkadaşlar.Donanım hızlandırmayı kapatmadan artık video izleyemiyorum nedense.Donanım hızlandırmayı kapatınca da videolar daha kötü gözüküyor.1080p kasıyor falan.İşlemcim AMD A10 4600M ekran kartım hd7670(dual graphics).Ve sizde de youtube seçim ekranı değişti mi şunun gibi oldu bende.Videolar da daha geç yükleniyor.Yanlış hatırlamıyorsam birgün windowsa girdim masaüstü geldi kendi kendine yeniden başlattı pc kendini ondan sonra oldu.
KlwAa18.png

W77ytxN.png

Bu kronik bir sorun, donanım hızLandırma özelliğini kapatırsanız sorun çözeLecektir..

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Denedim olmadı güçlüye aldım flash playeri güncelledim yine de sorun çözülmedi.
Driver güncellemesi gelir mi ki ekran kartına

Bu kronik bir sorun, donanım hızLandırma özelliğini kapatırsanız sorun çözeLecektir..
:) Yukarıyı okudunuz mu o zaman da 720p 1080p izleyemiyorum
Hafif sürümde de değişen olmadı.
2d oyunlar açılıyor ama bilmiyorum kasma var mı yokmu anlayamadım

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartının ayarlarında güncelle falan yok sw updatede güncelleme gözükmüyor ama nerde bu güncelleme menüsü

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Ekran kartının ayarlarında güncelle falan yok sw updatede güncelleme gözükmüyor ama nerde bu güncelleme menüsü

Manuel olarak güncelleyin.

Önce coded paketini indirip kurun..

http://fileforum.betanews.com/sendf...888d1e9b884e/K-Lite_Codec_Pack_1005_Basic.exe

Youtube de izlemek istedğiniz videonun üzerine sağ tıkLayın, ordan ayarlara gelin, donanım hızlandırma özelliğinde tiki kaldırıp kapatın. daha sonra sayfayı yenileyin..

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
3vyesWD.png

böyle bir hata verdi ne yapmalıyım

O önemsiz, yes ya da hayır olarak geçin..

Youtube de izlemek istedğiniz videonun üzerine sağ tıkLayın, ordan ayarlara gelin, donanım hızlandırma özelliğinde ki tiki kaldırıp kapatın. daha sonra sayfayı yenileyin, sorun falan kalmayacak..

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
6sr4.png

Autodetect indirdi bu çıktı birde beta driver var sitesinde

O önemsiz, yes ya da hayır olarak geçin..

Youtube de izlemek istedğiniz videonun üzerine sağ tıkLayın, ordan ayarlara gelin, donanım hızlandırma özelliğinde ki tiki kaldırıp kapatın. daha sonra sayfayı yenileyin, sorun falan kalmayacak..
720 p izleyebiliyorum ama 1080p hayla izlenmiyor
Benim anlamadığım durup duruken ne oldu buna

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
6sr4.png

Autodetect indirdi bu çıktı birde beta driver var sitesinde

720 p izleyebiliyorum ama 1080p hayla izlenmiyor
Benim anlamadığım durup duruken ne oldu buna

Betayı kurmayın, codeci yüklediyseniz yeter. birde bunu yapın. Youtube de izlemek istedğiniz videonun üzerine sağ tıkLayın, ordan ayarlara gelin, donanım hızlandırma özelliğinde ki tiki kaldırıp kapatın. daha sonra sayfayı yenileyin, sorun falan kalmayacak..

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Betayı kurmayın, codeci yüklediyseniz yeter. birde bunu yapın. Youtube de izlemek istedğiniz videonun üzerine sağ tıkLayın, ordan ayarlara gelin, donanım hızlandırma özelliğinde ki tiki kaldırıp kapatın. daha sonra sayfayı yenileyin, sorun falan kalmayacak..
Hocam yaptım hayla devam ediyor kaldırdım o tiki sayfayı da yeniledim durun bir driver buldum daha güncel kararlı sürüm onu kurup deneyelim bide

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Farklı İnternet Tarayıcısını Denediniz Mi Tarayıcıdanda Kaynaklanıyor Olabilir

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Ben bilgisayarı windows 8 e geçirdiğimde üzerinde gelen internet explorer de aynı sorun olmuştu driver + internet tarayıcıdaki bütünleşik flash playerdeki bir sorundan muhtemel.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sorun çözüldü arkadaşlar nasıl yaptığımı anlatayım.
Samsung ile gelen driver yeni flash playerler ile uyumsuz.Autodetect de kurmuyor bu driveri nedense.Amd nin sitesinden setupu indirin ve kurun.Sonra yeniden başlatın artık çalışacaktır.(Donanım hızlandırma açık kalsın)
Bana yardım eden herkese teşekkürler

atanury60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
video yu durdurun videonun oynadığı ekrana sağ tıklayıp ayarlara girin donanım hızlandırma seçeneğini kapatıp sayfayı yenileyin düzelecektir :D