Youtube adsense deli edecek

bluemerleblood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adsense reklamlarım gözüküyor fakat arkadaşımın bilgisayarından vs tıkladığımda hiç kazanç olmuyor ayrıca REKLAM performansına girince [TABLE="width: 0"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="class: GFGQY32DNEB GFGQY32DCFB"]Seçilen rapor, içerik ve tarih aralığına ilişkin veri yok. Mümkünse, daha geniş bir tarih aralığı veya farklı içerik seçmeyi deneyin ya da en son veriler işleme konduktan sonra 1-2 gün içinde tekrar ziyaret edin.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bu hatayı alıyorum Yardımlarınız bekliyorum...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Seçilen rapor, içerik ve tarih aralığına ilişkin veri yok. Mümkünse, daha geniş bir tarih aralığı veya farklı içerik seçmeyi deneyin ya da en son veriler işleme konduktan sonra 1-2 gün içinde tekrar ziyaret edin.

GÜNCELLL

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Adsense reklamlarım gözüküyor fakat arkadaşımın bilgisayarından vs tıkladığımda hiç kazanç olmuyor ayrıca REKLAM performansına girince [TABLE="width: 0"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="class: GFGQY32DNEB GFGQY32DCFB"]Seçilen rapor, içerik ve tarih aralığına ilişkin veri yok. Mümkünse, daha geniş bir tarih aralığı veya farklı içerik seçmeyi deneyin ya da en son veriler işleme konduktan sonra 1-2 gün içinde tekrar ziyaret edin.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bu hatayı alıyorum Yardımlarınız bekliyorum...

Seçilen rapor, içerik ve tarih aralığına ilişkin veri yok. Mümkünse, daha geniş bir tarih aralığı veya farklı içerik seçmeyi deneyin ya da en son veriler işleme konduktan sonra 1-2 gün içinde tekrar ziyaret edin.

GÜNCELLL
Arkadaşının bilgisayarından tıklamak ard arda banlatır dikkat et aynı ilde 2-3 tıklamayı bile kabul etmiyor diye biliyorum o yüzden daha sabırlı olmalısın siteye yabancılardan giriş yapacak şekilde yayınlar yapmalısın ki kazanç elde edesin.

bluemerleblood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim Paylaştığım bir dizinin fragmanıydı acaba telif hakkı dolayısıyla olmuş olabilir mi

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşların dediklerini denediniz mi?

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burda hata reklamının henüz hazır olmadığını , gerekli işlemler yapmadığını söylüyor.1-2 gün içersinde yaparlar merak etme , sabır erdemdir ;)

onur1423

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar birkaç kişi ortaklaşa tıklama yaparak kazanç sağlamanız mumkun 'niche' çalışmasıyla.Bu kadar kafa patlatmanıza gerek yok.ayda 350$'a yakın odeme aldım aylar önce.