Alyx Vance
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,608
Merak ettim ya. acaba ilk türk videosunu kim ve ne zaman attı diye. Link atabilirseniz sevinirim
evet ?İşsiz misin![]()
Öyle ise yutüp maaşına zam istiyorsunevet ?
Teşekkürler ? işsizlik demeyelimde fazla merak diyelim. yaniBen onu buldum. Bilmem belki daha eskisi vardır.
Bende işsizim şu anlık. Savaşlar ve fetihlere ara verdim. Barış dönemindeyim. ?
Teşekkürler ? işsizlik demeyelimde fazla merak diyelim. yani
Bu videoyu dünya biliyor. (Ciddi anlamda
Bu ilk yabancı video
Seninki yabancı kanala benziyor@Realhas, Senin paylaştığın video 9 eylül 2006'da yüklenmiş. Benim paylaştığım ise 3 eylül 2005'de yüklenmiş. Ama eğer başka yerden alıp sonra yükleme değilse o video.
Dediklerinin hepsi doğru.Eskiden insanlar daha doğrusu gençler kullandığı için eğlenceli bir yerdi.Ne zaman yaş aralığı genişleyip yetişkinlerde bu işe girdi.İşler karamsar bir hale geldi.Youtube'ta bundan 10 yıl önce sadece gençler vardı.Şimdi borsa yorumcuları,yemek tarifleri(Buna sözüm yok,Yemeyi severim.)
Platform ciddileşmeye başladı anlayacağınız.Hangi işe yetişkinler girse işler ciddileşiyor ve sıkıcı oluyor.Ha bundan sonra yaş aralığı aşağıya doğru kaymaya başladı.(Bu daha kötü.)
Youtube'u çocuklar bastı.Çok eskide değil.Bir kaç sene önce çocuklar youtubea girince eskiden sadece gençlere yönelik video çeken youtebarlar artık gençlerin büyüdüğünü ve çocuk kitlenin hiçte azımsanmayacak derecede olduğunu anlar anlamaz 180 derecelik bir dönüşle çocuklara yönelik video çekmeye başladı.Brawl stars,Zula,Pugb mobile videolarından başka bir şey önümüze gelmez oldu.Şonuçta ortada ne eski YT kaldı.Ne eski gençler kaldı.Genelleme yapmak gibi olacak ama.
''Her şeyin eskisi güzel...''
Aha bu evet. Ben de bunu atacaktımGoogle a yazarsan görürsün.