YouTube Google'dan girince 4k video izleyebiliyorum ama YouTube uygulamasına girince 1080p izleyebiliyorum 4k desteği vermiyo anlayamadım 4k izleyebiliyorken YouTube sitesinden uygulamaya neden 4k desteği yok benim telefona
Veri tasarrufu açık değil cihaz uyumlu uyumlu olmasa 4k göstermez uygulama ayarı en iyi görüntü kalitesi ayarında yani demek istediğim herşey doğru yinede 4k çıkmıyor kalite seçmek istediğimdeVeri tasarrufu, cihaz uyumluluğu ve uygulama ayarları gibi faktörlerden kaynaklanıyor olabilir.
hocam google da açılan sitelerin telefonunuzun özelliklerine ulaşma gibi bi yetkisi yok telefonunuzun modelini atarsanız daha kolay olur.Veri tasarrufu açık değil cihaz uyumlu uyumlu olmasa 4k göstermez uygulama ayarı en iyi görüntü kalitesi ayarında yani demek istediğim herşey doğru yinede 4k çıkmıyor kalite seçmek istediğimde
Veri tasarrufu açık değil cihaz uyumlu uyumlu olmasa 4k göstermez uygulama ayarı en iyi görüntü kalitesi ayarında yani demek istediğim herşey doğru yinede 4k çıkmıyor kalite seçmek istediğimde
Vivoy36hocam google da açılan sitelerin telefonunuzun özelliklerine ulaşma gibi bi yetkisi yok telefonunuzun modelini atarsanız daha kolay olur.
4k ekrana sahip telefon varmı bildiğiniz alsam hemen alabilirim veya 4k görüntü gösteren ama en iyi görüntü kalitesinde gösteren yani demek istediğim kötü bir monitör de 4k video açılır Chrome dan girince izlerfhd- diye geçiyo telefonunuz 1080p üstü çıkmaması gaayet normal
fhd- diye geçiyo telefonunuz 1080p üstü çıkmaması gaayet normal
4k ekrana sahip telefon varmı bildiğiniz alsam hemen alabilirim veya 4k görüntü gösteren ama en iyi görüntü kalitesinde gösteren yani demek istediğim kötü bir monitör de 4k video açılır Chrome dan girince izlersin ama iPhone 11 den girince monitör de iPhone 11 de 4k izletir ama iPhone 11 daha net gösterir 4k video izleten en iyi 4k izleme görüntüsünü sağlayan telefon önerebilirmisin iPhone Android farketmez hemen almak istiyorumfhd- diye geçiyo telefonunuz 1080p üstü çıkmaması gaayet normal
fhd- diye geçiyo telefonunuz 1080p üstü çıkmaması gaayet normal
Xperia telefonları var ama onlar da sadece 2-3 model. Günümüzde 4K çözünürlüklü telefonlara pek gerek yok, çünkü pil ömrünü çok tükettiği için üretilmiyor. iPhone ve Samsung'un böyle bir modeli yok.4k ekrana sahip telefon varmı bildiğiniz alsam hemen alabilirim veya 4k görüntü gösteren ama en iyi görüntü kalitesinde gösteren yani demek istediğim kötü bir monitör de 4k video açılır Chrome dan girince izler
4k ekrana sahip telefon varmı bildiğiniz alsam hemen alabilirim veya 4k görüntü gösteren ama en iyi görüntü kalitesinde gösteren yani demek istediğim kötü bir monitör de 4k video açılır Chrome dan girince izlersin ama iPhone 11 den girince monitör de iPhone 11 de 4k izletir ama iPhone 11 daha net gösterir 4k video izleten en iyi 4k izleme görüntüsünü sağlayan telefon önerebilirmisin iPhone Android farketmez hemen almak istiyorum