Yönetici şifresi

UysalMuzaffer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Merhaba,

Bilgisayarımda Spotify silmek istiyorum fakat yönetici şifresi istiyor, ve şifremi bilmiyorum tamamen silmenin bi yolu var mıdır acaba ?

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,362
Administrator şifresi olmadan silmeniz zor. Admin şifresini kırmanızı öneririm internette yeteri kadar bilgi belge var.

UysalMuzaffer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Administrator şifresi olmadan silmeniz zor. Admin şifresini kırmanızı öneririm internette yeteri kadar bilgi belge var.

Şirket bilgisayarı :) O zaman kalsın.. Belki Uninstall falan vardır yada oluşturulur diye düşünmüştüm..
Teşekkür ederim cevabınız için @astegon

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,362
Şirket bilgisayarı :) O zaman kalsın.. Belki Uninstall falan vardır yada oluşturulur diye düşünmüştüm..
Teşekkür ederim cevabınız için @astegon

Rica ederim.

Belki IT ekibinize başvurabilirsiniz. Onlar yetkilendirilmiş hesap ile silebilirler. Ya da uzaktan silebilirler GP ile.

UysalMuzaffer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Rica ederim.

Belki IT ekibinize başvurabilirsiniz. Onlar yetkilendirilmiş hesap ile silebilirler. Ya da uzaktan silebilirler GP ile.

Aslında sorunum şu şekilde Spotify hesabım yeni şarkıları çalmıyor. Geçenlerde de en son çıkan şarkıları çalmamaya başlamıştı, silip tekrar yükledim yeni şarkılar geldi. Şimdi tekrar ayrı sorun var, gene bu yöntemi deneyeceğim.. Bunun hakkında bilginiz var mı acaba ? Yoksa yeni konu açacağım..

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,362
Aslında sorunum şu şekilde Spotify hesabım yeni şarkıları çalmıyor. Geçenlerde de en son çıkan şarkıları çalmamaya başlamıştı, silip tekrar yükledim yeni şarkılar geldi. Şimdi tekrar ayrı sorun var, gene bu yöntemi deneyeceğim.. Bunun hakkında bilginiz var mı acaba ? Yoksa yeni konu açacağım..

Spotify kullanmadığım için bilemiyorum.

misty rosetta

Profesör
Reaksiyon puanı
1,371
Administrator, şifresi değiştirilmediyse şifresiz bir hesaptır.

Reaksiyon puanı
16,128
spotify sıfırlama yok mu? oturumu kapat var...
67573

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,362
Linux Mint 19.1 mate x64 bunda şifresiz kalkmaz...

Konu ile alakasız ama yıllar sonra Celeron işlemcili casper bir cihaz vardı. HDD 5400 RPM bile değil belki. RAM 2 GB. Win 8.1 vardı arkadaşımda. Dedi ki "Ya buna win 10 kuralım"

Baktım ki win 8.1 çalıştırırken "Hacı kurtar beni bu OS'dan" diyor.

Bastık formatı;

Kurduk. Arkadaşım şu an çok mutlu çok.

Slackware'den beridir Redhat 7'den beridir linux ile ilgilenirim, muazzam geliştirmiş UI/UX tarafında linux kendini. Hey gidi, ekran kartı tanıması için sattlerce kernel compile ettiğim günleri hatırladım. Pentium 133, 32 MB RAM'li cihazda...