Yolda Birisi Sizi Çevirip Para İstiyorsa Bunu Mutlaka Okuyun!

hayatsever

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Bugün sabah Levent'ten metroya bindim. Metro tabi herzaman ki gibi tıklık tıklım. Neyse metroda ki ekranları izlerken Yeşilay'ın bir liran var mı reklamına denk geldim ama tam izleyemedim izleyemeyince ilgilimi çekti. Neyse iş yerinde biraz boşluğum oldu vakitsel anlamda aklıma metroda izlediğim spot geldi bir bakayım dedim.

Arkadaşlar Yeşilay'ı ben sigara ve alkol ile savaşıyor diye biliyordum ama çok daha fazlasıymış. Benim gördüğüm kampanyanın adı bir Liran Var Mı? bu soruyu ilk duyduğunuzda bende dahil bu ne ya sokakta para isteyenler gibi dedim ama kampan aslında tamda bunun üzeirnde kurulmuş dışardan bağımlı gibi görünmesede bizden para isteyen insanların neredeyse hepsi bir madde bağımlısı ve bizden aldıkları paralar ile bağımlı oldukları maddeyi satın alıyorlar. Toplum için farkındalık oluşturcak bir kampanya olmuş. Bugün itibari ile bir karar aldım yolda ne zaman biri benden para istese ona para vermek yerine Yeşilay'a bağış yapıyorum çok değil sadece bir lira. Benim gibi yapmak isterseniz 1 yazıp 2423'e mesaj atabilirsiniz.

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Geçenlerde bir kadın dilencilik yaparken yakalanıyor. Polisler neden çalışmıyorsun diyor. Kadın da, neden çalışım ki, günde 500 tl kazanıyorum diyor. Kesilen cezayı bile ödemem diyor. Ne pişkin tavırlar. Ülkede dini duygular sömürüp para kazananlar çok. Yeşilay olayı çok iyi bir şey. Hem ödüllü yarışmaları da var. Dışarı vereceğinize yeşilaya verin. Çok güzel hizmetleri var.

Bi 'liran var mı?

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Yeşilayı tebrik etmek lazım, gerçekten emek veriyorlar. Reklamı da hoşuma gitmişti :)