Ynt: HTC One Sarz i Hissetmiyorum

cani109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonumun sarji cok az gidiyo sizce ne yapmaliyim delirdim.bu durumdan yardimlariniz icin simdiden sagolun ayrica uzun sure dayansin diye snapdrogunun battery gru programi ve advanced task killer kunlaniyorum cok tesekkurler :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende HTC One kullanıyorum benim sarjım 3 gun gittiği gün bile oluyor ustelik müşteri temsilcisi olduğum için süreli müşterilerle telefonla konusuyorum internetim 24 saat açık internete giriyorum ama 2-3 gün kullanıyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende htc one kullanıcısyım benım sarjım 2-3 gün gidiyor üstelik internetim sürekli acık telefonla konusuyorum bundan önce sony xperia s vardı sarjı dayanmazdı herseyi denedim her prog kullandım onların hepsi yalan inanmayın arkadaşlar aslında o prog telin sarjını daha cok harcıyor ben telefonumun herseyını kapatacaksam ne anlamı var 2000 tl vermenın gıderım 3310 alırım hıcbısey yok telefonda akıllı telın kapalı kalması 3310 aynısı demek neyse fazla konusmayım sonra arkadaslar boyle konustugum ıcın tepkı gosterırler..

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
antutu cpu master la cpu hızını düşür
ekranı tam parlaklıkta açma yarıda dursun
ram booster ile açık program bırakma
orjinal romdan başka rom kullanma
şarjı bitmeden şarja tak ve tam dolmadan çıkarma
benim önerilerim bunlar

cani109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one kunlanicilarina soruyorum sizce servise gondermeli miyim ?

cani109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Batarya Kalibrasyonu yapmayi dusunuyorum telefonumu aldigim gibi kunlaniyorum ama ne root var ne de bootloadrri unlock nasil batarya kalibrasyonu yapabilirim..

cani109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende HTC One kullanıyorum benim sarjım 3 gun gittiği gün bile oluyor ustelik müşteri temsilcisi olduğum için süreli müşterilerle telefonla konusuyorum internetim 24 saat açık internete giriyorum ama 2-3 gün kullanıyorum..

Ya nasil gidiyo anlamadim ki ben telefonu aldigim gibi kunlaniyorum ilk aldigimda telefonun sarji vardi %20 ye gelince 100 e kadar doldurdum cikarttim belki bi kac saat felan kalmasi mi gerekiyodu ya da servise gondermeli miyim ya da batarya kalibrasyonu mu yapmaliyim bilemedim :banghead: