Soru YKS'ye 2 yil kala hangi bilgisayari almali?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sif_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sif_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostlarim iyi gunler ben bu yaz bir PC alacagim fakat YKS'ye girmeme 2 yil kaldi. Yani toplama PC mi alsam Laptop mu alsam su an kararsizim cunku olur da sehir disinda okursam ve toplama PC alirsam buyuk ihtimal o PC elimde patlayacak. Fakat Laptop da alasım gelmiyor, o fiyata verdiği performans ve ekran boyutu beni çok tatmin etmiyor. Babam 2 yıl sonra tekrar PC alır mı bilmem fakat kendim ondan PC almasını tekrar isteyemem. Siz yerimde olsanız ne yapardınız?

Not: bütçem (toplama olursa monitor dahil) 15.000₺ Aynı zamanda okumayı düşündüğüm bölümler bilgisayar, yazılım mühendisliği gibi iyi PC gerektirecek bölümler.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Toplama al ve 2 yıl doya doya kullan. Laptoplar ,masaüstünün tadını ,peerformansını asla vermez.Şehir dışına gideceğinde garanti değil zaten. Belki ,kendi şehrinde okuyacaksın.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
şuan 15.000tl bir laptop aldığını varsayarsak ömrü üniversitenin bitimine anca yeter belkide yetmez. toplama alırsan en kötü satarsın ve performans odaklı düşününcede toplama bana çok daha mantıklı geliyor.