Yine mi TTNET :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qRoNiqs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qRoNiqs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Forumda Geçen Yazdığım Yazıyı Görmüşsünüzdür.Sorunum Çözüldü Ama 1 Günlük Sadece :@ Ertesi Gün eve Geldim İnternetim Yoktu Aradım Dediler Arıza Var Bnde Yapmalarını Bekledim Yaptılar 1 Gün Kadar Sonra.Ama Hızımı Tekrar 0.88 mbit E Düşürmüşler Aradım Ordaki Bayan Bana Türk Telekom Hızını Sabitlemiş Yükseltemem Dedi. Neden Dedim Bana Uzaklık Nedeni İle Arıza Felan Bişiler Anlattı Ama Bn 1 Aydır Sorunsuz Kullanabiliyodum 4 mbit Söyledim Gidin TürkTelekom Ofislerine Sorun Dedi!

Şimdi 2 Sorum Var Bu 440375 İnsanlara Yardım Etmek İçin Varsa Neden Beni Başka Bi Yere Gönderiyo Yardımcı Olmuyo?

2 Bn Neden 8mbit Tarifesini Kullanıp Ve 8 Mbit Parası Ödeyip 1 mbit Hız Kullanıyorum ?

Oturduğum Yerde 8 mbit Kullananda Var 4 Mbit Kullananda Var Onlarda Sorun Yok Ama Sadece Bnde Uzaklık Nedeni İle Arıza Oluyomuş Anlamıyorum

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bu hıza alış türkiye diye reklam yapıolar sende neden yavaşım diye soruyosun. ayıp senin bu yaptığın.

bican

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bulunduğun şehirdeki santrale giderek sıkıntını ordaki insanlara anlatmayı bir dene onlar yardımcı olacaklardır hızını ordan kontrol eder ona göre hızını ayarlarlar

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olacağız. Teşekkürler.

HeLLqu4Rd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence şikayet etmelisin sorun çünkü onlardan kaynaklanıyor ve senin uğraşman değil onların uğraşması gerekir bende öyle bi sorunla karşılaşmıstım şikayet ettik ten bi saat sonra beni arayıp hallettiklerini söylediler.. ve gerçekten halletmişler :D

veyselcelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence şikayet etmelisin sorun çünkü onlardan kaynaklanıyor ve senin uğraşman değil onların uğraşması gerekir bende öyle bi sorunla karşılaşmıstım şikayet ettik ten bi saat sonra beni arayıp hallettiklerini söylediler.. ve gerçekten halletmişler :D

nereye şikayet ettiniz?

HeLLqu4Rd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tabikide tüketiçi hakları diye bi yer vaar bilmiyorsan öğrenmeni tavsiye ederim