Arkadaşlar Forumda Geçen Yazdığım Yazıyı Görmüşsünüzdür.Sorunum Çözüldü Ama 1 Günlük Sadece
Ertesi Gün eve Geldim İnternetim Yoktu Aradım Dediler Arıza Var Bnde Yapmalarını Bekledim Yaptılar 1 Gün Kadar Sonra.Ama Hızımı Tekrar 0.88 mbit E Düşürmüşler Aradım Ordaki Bayan Bana Türk Telekom Hızını Sabitlemiş Yükseltemem Dedi. Neden Dedim Bana Uzaklık Nedeni İle Arıza Felan Bişiler Anlattı Ama Bn 1 Aydır Sorunsuz Kullanabiliyodum 4 mbit Söyledim Gidin TürkTelekom Ofislerine Sorun Dedi!
Şimdi 2 Sorum Var Bu 440375 İnsanlara Yardım Etmek İçin Varsa Neden Beni Başka Bi Yere Gönderiyo Yardımcı Olmuyo?
2 Bn Neden 8mbit Tarifesini Kullanıp Ve 8 Mbit Parası Ödeyip 1 mbit Hız Kullanıyorum ?
Oturduğum Yerde 8 mbit Kullananda Var 4 Mbit Kullananda Var Onlarda Sorun Yok Ama Sadece Bnde Uzaklık Nedeni İle Arıza Oluyomuş Anlamıyorum

Şimdi 2 Sorum Var Bu 440375 İnsanlara Yardım Etmek İçin Varsa Neden Beni Başka Bi Yere Gönderiyo Yardımcı Olmuyo?
2 Bn Neden 8mbit Tarifesini Kullanıp Ve 8 Mbit Parası Ödeyip 1 mbit Hız Kullanıyorum ?
Oturduğum Yerde 8 mbit Kullananda Var 4 Mbit Kullananda Var Onlarda Sorun Yok Ama Sadece Bnde Uzaklık Nedeni İle Arıza Oluyomuş Anlamıyorum