Yine Babasız Çocuk Yapacak !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MuzuR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MuzuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cilttja0.jpg

YİNE BABASIZ ÇOCUK YAPACAK

Amerika'da bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalarak Türkiye'de bir ilke imza atan oyuncu Leyla Bilginel, oğlu Kayra'yla ilk kez anneler gününü kutlayacak. Gecce'nin haberine göre Bilginel, oğluna bir kardeş vermek istediğini söyledi. Çarpıcı açıklamalar yapan Bilginel, şöyle konuştu: “Babasız çocuk yaptım, yine yaparım... Anne olmak harika bir duygu. Kayra'ya kardeş yapacağım. Elimde olsa hemen hamile kalırım. Bu kez sperm bankasından alıp almayacağıma henüz karar vermedim. Gidip alabilirim de... Çünkü evlenmeyi düşünmüyorum.”

Kaynak:Mynet (K)​

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çocuk içinde kötü. Büyüdüğünde düşünsenize arkadaşları arasında geçen diyalogu..

Baban ne iş yapıyor ?

Benim babam yok. Annem beni bankadan almış :D :D

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
babası bilinmeyecek deseler neyse.. ağaç kavuğundan mı alıcan sper mi alla allaaa (:

DaY_WalkeR dedi ki:
Benim babam yok. Annem beni bankadan almış :D :D

banka anneme benim için 1.8 faiz uygulamış, diğer spermi seçseymiş 2.5 muş... ben her halukarda kârlıyım annem için :P

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Çok normal bence. Bu bir tercih meselesi. babası olsa ona kötü davransa daha mı iyi olurdu?? Saygı duyuyorum ben böle yapanlara ...

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Bunlarda olmasa o banka nasıl işleyecek dimi.. :D

SoundOfLife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Be5tE dedi ki:
Çok normal bence. Bu bir tercih meselesi. babası olsa ona kötü davransa daha mı iyi olurdu?? Saygı duyuyorum ben böle yapanlara ...

saçmalama babası kötü davransaymıs be5te sen cocukmusun?

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
SoundOfLife dedi ki:
Be5tE dedi ki:

Niye babalar çocuklarına hiç mi işkence yapmıo ??? Açın gözünüzü yahuuu

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Be5tE dedi ki:

Bankadan sipariş çocuk yapacağına iyi bir baba adayı arasaydı daha iyi yapardı bence.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
hahahaha cem yılmazın bu konudaki görüşleri geldi hemen aklıma ;D CMYLMZ 2008i izlemenizi tavsiye ederim. ;D Bu konuyuda çok güzel izah etmiş. :D

ya bırakın allah aşkına ahlaksızlık bu başka bişi değil sapık mısınız kardeşim git evlen çocuk istiyosan sonra çocuklar sezercik gibi arkadaşlarına ''ben piş diilim'' dicek günah beee :^)

bu hatunu herkes tanıyor zaten herşeyi bekliyoduk bu elemandan şaşırtmadı yapar o yapar |)

Allah bizi ve gelecek nesli bu gibi sapkınlıklardan korusun diyorum başkada bişi demiyorum... :L

SoundOfLife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Be5tE dedi ki:
SoundOfLife dedi ki:
Be5tE dedi ki:

cahil cahil konusma !!!

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
mavinok.ta dedi ki:
hahahaha cem yılmazın bu konudaki görüşleri geldi hemen aklıma ;D

ya bırakın allah aşkına ahlaksızlık bu başka bişi değil sapık mısınız kardeşim git evlen çocuk istiyosan sonra çocuklar sezercik gibi arkadaşlarına ''ben piş diilim'' dicek günah beee :^)

bu hatunu herkes tanıyor zaten herşeyi bekliyoduk bu elemandan şaşırtmadı yapar o yapar |)

Allah bizi ve gelecek nesli bu gibi sapkınlıklardan korusun diyorum başkada bişi demiyorum... :L

Amin..... :)

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
baba adayı seçmekten aciz olmamak lazım.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Best Fm Gazoz Ağacı Cem Arslan bu hatuna gereken cevapları yayınında en iyi şekilde verdi diye düşünüyorum. ;D

Dediği gibi Türkiye'de bunun için para vermesine gerek bile yok. :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
webdelisi dedi ki:
Be5tE dedi ki:

Bankadan sipariş çocuk yapacağına iyi bir baba adayı arasaydı daha iyi yapardı bence.

Nerden biliyorsun aramadığını ?? ya arkadaşlar yargısız infaz yapmayın . Artık herşey çok değişti. Buna bu kadar kapalı bakmak çok yanlış. Atın şu gözlüklerinizi... Artık kime nasıl güveniyorsunuz. Evlilikler çıkar ilişkisi kurmaktan başka bişeye dönüyor. Sizin belki çok iyi babanız anneniz var ama herkesin öle olacak diye birşey yok ... Tabikide en güzeli Babanında olması ama yoksa yok bunu dirtiklemeye gerek yok . İğrenç cümleler kurmaya gerek yok diye düşünüyorum .

SoundOfLife dedi ki:
Be5tE dedi ki:
SoundOfLife dedi ki:
Be5tE dedi ki:

cahil cahil konusma !!!

Benim görüşüm bu. BAna da göre de sen dünyaya at gözlüğütle bakıosun ??? onu napcaz . Ne benim düşüncemi değiştirmeye çalış ne de ağzı bozuk bozuk konuşma ;)

SoundOfLife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu durum Ahlaksızlık kısaca zina var ortada

bu durumu düşünmeden destekleyenlere şaşarım :D

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19

tansionu yükseltmeyelim... görüşlere saygı duyalım.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Be5tE dedi ki:
Nerden biliyorsun aramadığını ?? ya arkadaşlar yargısız infaz yapmayın . Artık kime nasıl güveniyorsunuz. Evlilikler çıkar ilişkisi kurmaktan başka bişeye dönüyor.

Beste 16 yaşındasın (foruma göre) bir kişiden henüz evlenmeden eşim diye bahsediyorsun. Peki sen ona nasıl güvendin? Ayrıca dünya üzerinde güvenilecek insan mı kalmadı? Babalar hiç mi "İŞKENCE" yapmıyor sözüne hiç değinmiyorum.
Babasız büyüyen insanlarla tanış, belli etmeden bir sor bakalım neler yaşamışlar ve hissetmişler.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
yuureii dedi ki:
Be5tE dedi ki:
Nerden biliyorsun aramadığını ?? ya arkadaşlar yargısız infaz yapmayın . Artık kime nasıl güveniyorsunuz. Evlilikler çıkar ilişkisi kurmaktan başka bişeye dönüyor.

Beste 16 yaşındasın (foruma göre) bir kişiden henüz evlenmeden eşim diye bahsediyorsun. Peki sen ona nasıl güvendin? Ayrıca dünya üzerinde güvenilecek insan mı kalmadı? Babalar hiç mi "İŞKENCE" yapmıyor sözüne hiç değinmiyorum.
Babasız büyüyen insanlarla tanış, belli etmeden bir sor bakalım neler yaşamışlar ve hissetmişler.
+1

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
yuureii dedi ki:
Be5tE dedi ki:

KOnu bana dönmemeli. Hepsinin bir cevabını veririm ama burda vermem. Bu kimseyi ilgilendirmez. Ama çok merak ediyorsan ö.m sölerim. Konuyu dağıtmayalım ;)

Yeter !

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

Doğrudur, yanlıştır, din ne der, el ne der, konularını geçtim; bahsi geçen hanımablamızın tercihi Türkiye gibi ülkeler için birkaç gömlek büyüktür. Böyle tepkiler doğurması olağandır. Tartışılacak bir durum yoktur. İsteyen istediği şeyi yapar. Aaa öyle de olur mu, demeyin. Olabiliyorsa, oluyordur.

Babasının, damadının, kaynının, hebeleğin mesleğiyle/mülküyle övünen bir toplumda, elbette babasız bir çocuk zor yetişir. Bu travmanın kaynağı ne peki? Biz miyiz, çocuk mu?

Güzel günler dilerim.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Be5tE dedi ki:
yuureii dedi ki:
Be5tE dedi ki:

KOnu bana dönmemeli. Hepsinin bir cevabını veririm ama burda vermem. Bu kimseyi ilgilendirmez. Ama çok merak ediyorsan ö.m sölerim. Konuyu dağıtmayalım ;)

Yeter !

Beni ilgilendirdiği için ya da cevap aradığım için sormamıştım soruları.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Ortamı germektense Ö.M. dan fikirlerinizi paylaşın lütfen.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ok . O zaman daha düzgün cümle kurmaya dikkat et ki bende öle anlayım ;)

Muzurcum dediğim gibi bence hiç anormal değil.Benim dünya görüşüme ters gelmiyor. Çok normal. İnş bebeği sağlıklı olur. Aldğı karardan pişman olmazlar. Teşekkürler :)

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Be5tE dedi ki:
Ok . O zaman daha düzgün cümle kurmaya dikkat et ki bende öle anlayım ;)

Ok, öle, anlayım ... Neyse
Cümlenin düzgünlüğüyle hiçbir alakası yok konunun.

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
onunda babası var amerikada :D

yok ben karşıyım. ama bu kadının hasta olduğunu ve acilen çocuk yapması gerektiğini biliorum. ondan dolayı böyle bişey yapmış sanırm. çünkü hastalığı doğumda atılan kanla düzelebilecek bişeydi. ve tabiiki hayatında aday yoktu :) kocada yoktu :D ee olmayınca hastalığı için yaptı sanırm.

ama yinede ters bi durum yane :D muhtaç kalmadıkça yada değişik bi durum söz konusu olmadıkça yapılmaması gerekir...