Yıllardır uğraştığım hız sorunu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ouzcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ouzcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar ben 8 mbpse kadar limitsiz internet kullanmaktayım akn'yi geçmediğim halde internet hızımı en fazla 2 mbpse sabitlettirip (bunun sebebi binadan telefona gelen kablonun eski olması ve sinyal kaybı yaşanması 8 mbps kaldırması için binadaki telekom kutusundan gelen kabloyu değiştirmem lazımmış.) 1.70 mbps civarı hız almaktaydım lakin son günlerde onuda alamamaktayım 2 mbpsde sabit olduğu halde 0.70 mbps civarı ölçmekteyim. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı beklliyorum...

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
telekomu araman lazım

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Yumurtanın sarısı ile akını ayırıyorsun... Sürmüyosun bile internetin hemen 8mbit oluyor!

Burdaki insanlar sana nasıl yardımcı olabilir söylermisin bana?

Desenki internetim sürekli kopuyor ne yapayım anlayacağım. Zaten bir problemin var, çağırmısın TTNET'i, adamlar sana problem burada demiş. Buradaki herhangi bir üyenin sana daha farklı nasıl bir yardımı olabilir?

2. görüş istiyorsan; hemen en yakın elektrikçiye gidiyorsun 2mt telefon kablosu alıp elinde tornavida ile apartmanın girişindeki kutuya girip kendi kablonu söküp elindeki 2mtlik kabloyu takıyorsun.
Sonra modemini bağlayıp apartmanın girişinde hız denemesi yapıyorsun. Eğer hızın 5mbit den fazla ise en yakın elektrikçiyi çağır yeni bir telefon hattı çeksin.