Yıllar sonra PS macerası

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün 18 yasımdayım ben 2 yasımdayken yani 16 sene evvel :) annemin babama dandik bi atari al gel cocuk oyalansın demesi üzerine benim canım babam aksam eve PS1 ile gelmis o zamandan beri teknoloji vazgecilmez oldu tabii kötü alıskanlıklar da edindim sayesinde (tırnak yemek :@) memory card olmadan suphon filter maceraları vs. Neyse sadede gelelim 2 gün önce yine babam eve geldi gelir gelmez hadi paranızı toparlayın kardeslerinle sey alalım direk anladım o "sey" in ne anlama geldigini :D PS4 bilgisayardan pek anlamıyo o yüzden futbol oynamayı da sevmiyo ama PS de affetmez :D arastırmalarım sonucu suan tekno-marketler arasında sadece gold.com.tr de PS4 var o da 1749 TL. Sizce daha beklemeli miyim? Beklersem ne gibi avantajlarım olur? Geçen 16 senede neler değişti? Oyun yükletmek gibi seyler okudum bunlar neler? Hala memory card kullanıyo muyuz :D ? Yol gösterip sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim simdiden tesekkürler :)

AliXev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
​biraz beklemeni tavsiye ederim hem ps4 fiyatlari dusecek hemde su anda büyük bir stok sorunu var (fazla oyun cikmadi). Bende biraz daha bekleyip daha fazla oyun cikmasini bekleyecegim tavsiyem budur bence biraz daha bekle.