Yıllar sonra ilk kez başörtüsüz

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
522599_detay.jpg

Yapımcı Nazmi Özer’in oğlu Batu Özer, önceki gün dünya evine girdi. Nikâh törenine çok sayıda ünlü isim katıldı. Düğüne kızı Tuğçe Tayfur ile birlikte giden Necla Nazır'ın türbanlı olduğunu bilen davetliler, sarı saçlarının peruk olabileceğini düşündü. Ancak Nazır, saçlarının peruk olmadığını belirterek “Artık beni böyle göreceksiniz. Yakında bir diziye başlıyorum” dedi.
Necla Nazır daha önce yaptığı bir röportajda “Ekmek parası için başımı açabilirim. Uzun zamandır bu yüzden özel kanallardan oyunculuk teklifi alamıyorum” demişti. Nazır’ın Ferdi Tayfur’dan olan kızı Tuğçe ise Joker isimli grubuyla çıkaracağı albümünde babasıyla da düet yapacağını açıkladı.
Gazetecilerin “Albümün çıkış parçası ’Uslanmayan Adam’ şarkısında bir yerlere gönderme mi var?” sorusu üzerine araya girip gülümseyen Necla Nazır, “Kimseye gönderme yok. Beyefendiler üzerlerine alınırlarsa bunu bilemeyiz” sözleriyle adını vermediği eski hayat arkadaşı Ferdi Tayfur’a atıfta bulundu.

habertürk

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Yıllarca başını kapat sonra bir dizi için aç :) Ne güzel :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Baya değişmiş kadın.:)

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Necla Nazır daha önce yaptığı bir röportajda “Ekmek parası için başımı açabilirim. Uzun zamandır bu yüzden özel kanallardan oyunculuk teklifi alamıyorum” demişti.

Başını değil beynini örtmüş bu. Spybot seninde konu başındaki
icon12.gif
ikonunu kullanmanı hiç yakıştıramadım. Bir hanım efendi başını açıyor diye sevinmek yerine üzülmek gerekir..

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bu ALLAH la kul arasındaki bir durum 2. kişilere bi halt düşmez

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Başını değil beynini örtmüş bu. Spybot seninde konu başındaki
icon12.gif
ikonunu kullanmanı hiç yakıştıramadım. Bir hanım efendi başını açıyor diye sevinmek yerine üzülmek gerekir..

Beni ilgilendirmez açması yada kapaması..:)