Yılın futbolcusu Kaka!

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
FIFA Yılın Futbolcusu ödülü beklendiği gibi Kaka'nın oldu.

24960_news.jpg

FIFA'nın Yılın Futbolcusu ödülü, geçtiğimiz hafta Altın Top ödülünü de alan Kaka'nın oldu. Brezilyalı yıldız, son maçlarda Milan'ı adeta sırtlayarak Altın Top'tan sonra bu ödüle de göz koyduğunu göstermişti.

Ödülünü efsane futbolcu Pele'den alan Kaka, Portekizli Christiano Ronaldo ve Arjantinli Lionel Messi'nin önünde yer alarak ödülün sahibi oldu. Ancak tek bir farkla: Altın Top ödülünde ikinci olan Ronaldo, bu sefer Messi'nin gerisinde kalarak üçüncü sırada yer aldı. Kaka 1074 puanla birinci olurken, Messi 504, Ronaldo ise 426 puan aldı.

Böylece gelenek de bozulmadı ve Altın Top'u alan futbolcu "duble" yaparak Yılın Futbolcusu ödülünün de sahibi olmuş oldu.

Hakan Şükür tutturdu, Fatih Terim yattı!

Ödül için millî takımların teknik direktörleri ve kaptanları oy verebiliyor. Hakan Şükür verdiği oylarla sıralamayı doğru tuttururken, Fatih Terim üçüncü sırada Henry'ye oy verdiğini söyledi.

Kaynak: http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=517670

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
beklendiği gibi.. Fatih Terim de futboldan anlamaz oldu

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bu haberide senden beklerdim zaten bdco :)

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Kaka ya benziyor diyemi aa bak benziyor dedim Bdco :)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Nmss dedi ki:
beklendiği gibi.. Fatih Terim de futboldan anlamaz oldu
:D ne yapayım adam en iyi Ronaldinho'nun altın zamanlarında bu kadar ödül aldığını hatırlamam.Şampiyonlar Liginde 2 ödül alan başka görmedim (belki vardırda denk gelmedim son dönemlerde) orta sahayken gol kralı oldu adam maşallah demek düşer banada :D

Nmss dedi ki:
Kaka ya benziyor diyemi aa bak benziyor dedim Bdco :)
harbimi :D gaza geldim gene haa :D