Yılın En İyi Takımı Beşiktaş

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yılın Sporcuları Ödül Töreni’nde Erkek Basketbol Takımımız, yılın en iyi basketbol takımı ödülüne layık görüldü.

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde, Türkiye Kupası'nda ve Avrupa'da EuroChallange Kupası'nda büyük başarıya imza atarak 3 kupa kazanan takımımızın oyuncuları Serhat Çetin, Can Akın,
Barış Hersek, Serkan Özver ve Mehmet Ali Yatağan ödüllerini Başkanımız Fikret Orman ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan aldılar.

Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan ödül törenine Sayman ve Mali İşler Komitesi Başkanımız Berk Hacıgüzeller ile Basketbol Komitesi Başkanımız Abdullah Sözer de katıldı.

Kaynak

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Geçen sene basketbol takımı gerçekten muhteşemdi.
Bu senede baya iyiler ama geçen sene unutulmaz. Tarihe geçtiler ve bunda en büyük etken Ergin Ataman'dı elbette.
Arayo'su, Bonsu'su Ergin'i Kartal'ı Erzeg'i hepsi muhteşemdi ancak özellikle lig playoff unda her maç her oyuncudan max. verimi almayı başaran Ergin hoca bir başka idi.

Chelsea 0-2 BjK ve Senegal 0-1 Türkiye maçlarını saymazsak hayatımda en çok heycan yaşadığım anlardı 2012 basketbol playoffları...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Harbiden geçen sezon tebriği fazlasıyla hak etti basketbol takımı, bize de tebrik etmek düşer. :D

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaşı gönülden tebrik ediyorum.

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Final maçında salondaydım böyle bir heyecan yaşamadım, sonuna kadar hakkettiler tebrikler.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
darısı bu senenin başına :)