Yıldırım Demirören'den Ultimatom

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’dan bazı özel isteklerde bulundu.
Sağlam’la görüşen Demirören’in “Hocam, geçen sezon hücumda iyi, savunmada kötüydük. Bu yıl her hattıyla düzgün çalışan bir takım istiyorum. İstikrar sağlandı. İyi olan hiçbir futbolcu yollanmadı ve üstüne üstlük çok yararlı oyuncular alındı. Sizden önce iyi futbol ardından başarılı futbol bekliyorum” dediği öğrenildi.

Konuşmasını sürdüren Demirören’in “Sizden bir de özel bir ricam var. Takımda özlenen arkadaşlık ortamını sağlayın. Herkes birbirini sevsin ve saysın. Takıma negatif elektrik yayan bir futbolcu olursa onu hemen bana söyleyin takımdan göndereyim. Geçen yıl bunun acısını Ricardinho sayesinde yaşadık” dediği belirtildi.

Sağlam’ın da Demirören’e karşılık olarak “Hiç merak etmeyin. Adım gibi eminim ki bu sezon geçen yıldan çok daha iyi geçecek” yanıtını verdiği ifade edildi.

Bu arada Sivok, Zapatocny, Seriç, Tuna ve Ekrem Dağ’ın takıma kazandırılması için büyük çaba sarf eden Menajer Sinan Engin’e de yönetimden uyarı geldi. Yöneticilerin Engin’e “Senin futbol görüşüne inanıyoruz. Sen kötü futbolcu almazsın. Eğer gelen yabancılar iyi çıkmazsa bunun sorumlusu da zaten sen olursun” dedikleri iddia edildi.

kaynak: http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=47704